this i why we adore the vampire diaries

Musiken, och alla fiiina boysboysboys
and ofcourse, you gotta love the drama ;)


Jason Walker - Down





sjuuk




Blev hemma idag ändå, är hängig och har ont i halsen. Men förhoppningsvis så är jag bättre imorgon efter en dags vila och kan köra på igen, har ju liksom egentligen inte tid att vara sjuk just nu..

Sov till 12 ungefär och gjorde iordning te och några mackor som jag suttit framför tvn och stoppat i mej nu. Ska strax ta in hundarna så får jag lite sällskap iaf, haha. Förresten, vilket fint väder det är idag! Första dagen på länge som solen tittar fram och det är vindstilla.

Ska försöka få undan bildläxan och göra iordning för "the oral presentation" till engelskan. Så nånting vettigt ska jag iallfall få gjort innan jag börjar nöta the vampire diaries ;)

död hals

Min hals döööör! Känns inte som att det blir skola för min del imorgon, fast jag vet inte.. vill ju gå på bandy imorgonkväll :( Och egentligen har jag inte tid att vara hemma nu med tanke på att det här är sista veckan vi kan träna osv. och det är verkligen brådis med allt nu, tveksam om vi kommer hinna alltså.. men man vill ju inte vara negativ.

Aja vi får se hur det blir med det där. Har legat och sträckkollat på the vampire diaries nu sen jag kom hem typ, har inte orkat något annat. Ska nog gå ner nu och göra lite te, gott å dricka varmt när man har ont i halsen. Och det enda man KAN dricka, uschuschusch.. :/

Godnatt :)

and that's why you shouldn't do your homework at 00:00

Känslan efter att du lämnat in ett arbete och några timmar senare kommer på en viss grej som du skrivit som du nu inser låter helt cpstört eller bara helt enkelt inte hör dit.

Welcome to my life

Jag är sjuk btw, tyck synd om mej tack.

brain freeeeezee

Oh. My. God!
Kallaste dagen på 100 år eller? Har vart ute på julskyltningen idag ju och stått och sålt för våran Franskaresa, tror nog alla höll på att frysa rumporna av sej. När mitt och Adinas första pass var över så gick vi hem till min morbror Per och vart bästa vänner med elementet också blev vi bjudna på glögg och pepparkakor, mys! Sen så köttade vi av sista passet som gick betydligt bättre än första, sen så plockade vi ihop skiten och drog hemmåt. Men allt vårt arbete har verkligen lönat sej, så mycket kan jag då lova.

När jag kom hem så åt jag tacos och sen så kröp jag ner i ett vaaarmt bad med tända ljus. Mysfaktor på hög nivå. Så nu har jag tinat upp och sitter och lyssnar på mysmusik och ska snart kika på min nya drog, the vampire diaries!

Btw. Kikade in på det nya cafét idag, gud så mysigt det var där. Ska dit och fika snarast :) Dessutom är jag sugen på caffe latte bara för att jag hade en dröm om det inatt, haha!


magic, indeed

Lyckopiller i musikform, jag blir glad ända ut i fingertopparna när jag hör den här låten! Så himla skön.




Imorgon är det julskyltning från 1-6. Stort fett suck på det, vi vet inte ens vart vi ska ha alla bord än? Känns som att morgondagen kommer bli stressig, kul, jag som är sämst på att hantera stress. Aja, hoppas vi får in nå cash iallfall.. Jag ska dra på ett fejksmajl + alla kläder jag äger, så ska det nog bli bra det där.

Ps. Jag älskar vampire diaries <3

at Elin's place

Bloggar live från Elin, vi har haft en skitmysig kväll här! Supernice. Står nog inte på förns jag slocknar snart igen, haha. Somnade i soffan nyss och vaknade av att Linnéa stirrade på mej, läskiigt. höhö

Nu ska vi kolla på Björn Gustafsson, ett livsverk. Passar perfekt såhär på natten när man kan skratta åt nästan vad som helst. Dock är ju inte Björn Gustafsson vem som helst ;) haha

Godnatt blöggen ;D

mys

Tuff är helt galen just nu, han är här neranför sängen och springer och hoppar som en galning efter en av mina hårsnoddar.. haha. Ser helt cp ut. Ikväll ska jag hem till Elin och sova där och Pelle också, myyys :) På söndag är det julskyltning, så då ska vi i franskaklassen så ute i kylan och sälja grejer.. usch -.- det blir INTE mys.

men ha en bra helg!
Puss

klart man hänger med

Jag och Adina tittar på the vampire diaries. Vi tittar på det här i början när de säger "perviously on the vampire diaries...." och visar vad som hände förra avsnittet för vi vart tvugna att hoppa över ett avsnitt.
Lisa: .. Har vi hoppat över ett avsnitt nu?
Adina: Ja
Lisa: Jaha.. men vad hände förra avsnittet då? :)


adjektiv

Det kommer vissa stunder i mina och Adinas msn konversationer då jag liksom stannar upp, tittar på det jag just skrev och tänker "vad tusan pratar vi om?" This was one of theese moments. 

Lisa Östergrens säger:
söt?
ful?
adjektiv?

 


om 5 minuter..

Sitter jag bänkad framför tv:n med mina föräldrar och tittar på en deckare som går på fyran kl 21:00 om jag inte missminner mej. Hoppas den är bra! Jag älskar deckare.

Positivt med deckare: Så spännande så man dör!
Negativt med deckare: Man kan inte sova efteråt.

Men det positiva övervinner oftast det negativa. Jag är inte lika skraj som Julia iallfall, efter att hon jag och Pelle hade sett Fritt Vilt så sov hon inne hos sin lillasyster i en vecka, haha.. :D (sorry julia)

Pusspusspussssss


ajm alajv



Jag lever!! Det gick snabbt och smärtfritt, höhö. Nu ligger fysikboken och liksom stirrar på mej.. vad vill den egentligen? hehe

Imorgon är mardrömsdagen förresten! 3 prov.. jag panikar :( Det suger när det är såhär mycket på en gång! För jag vill t.ex. höja mej i fysik, och det har jag chans att göra nu om jag råpluggar till provet. MEN när det blir såhär så måste man nästan prioritera pluggandet och då blir det att jag prioriterar bort fysiken p.g.a att jag hellre får bra betyg i biologi och HK. Har lärarna tänkt i dom banorna tror ni? Man ska inte behöva prioritera bort något ämne för att inte sänka sej i ett annat.

Denna vecka har vi allt som allt 5 prov. Är det ens tillåtet?

slutet är nära

Dagen började sämst men blev bara bättre och bättre, skönt! Nu är det snart dags för utv.samtal, fytusan. Har väl inget att vara orolig för egentligen jag bara.. är emot utvecklingssamtal? haha. Sitter just nu och äter en macka så att jag inte ska bli tokhungrig under samtalet, vore inte så kul.

Så.. ni kan ju tänka lite extra på mej runt kl 5?
pöss

nattinatti

Nu ska jag sova, är helt konstig hela jag! Kvällen fick en oväntad vändning.. Nu måste jag samla mina krafter inför morgondagen.

Längtar så sjukt till helgen nu.. då blir det sleepover hos Elin Åkerlund tsm med henne och Pelle och kanske Julia, love it! Precis vad jag behöver.

Och, Adina Ståhl, tack för att du finns! Du är AWESOME
vad skulle jag gjort utan dej?


Grattis Julia ♥

Hej alla mina glada vänner! Idag är en bättre dag än igår, mycket. Idag fyller även min kära vän Julia Einarsson 15 år sent om sidor, höhö. Men tusenmiljarder grattis på dej stumpan

Idag var en helt vanlig dag på celsius, pluggpluggplugg och sen spexträning. Kulkul, hoppas vårt spex kommer owna ass. Sitter just nu och funderar vad jag kan tänkas hitta på till min "oral presentetion" till Engelskan, får klura på den till jag kommer på något bra! Förresten, är det bara jag som tänker på något heeelt annat än muntligt föredrag när jag läser eller hör "oral presentation"? Kom igen, erkänn att ni tänker samma som mej.... hehehe. 

Imorgon är domedagen här, mitt utvecklingssamtal äger rum kl 17:00 imorgon. Scary shit.. fy tusan vad jag hatar utv. samtal, har jag nämnt det tidigare eller?? Åh.. fybubblan. Nu sjönk genast mitt humör.. haha.

Nu blir det gitarrspelning för hela slantet fast jag egentligen borde plugga som vanligt, men de skiter man väl i.

mind your own business

Justja! Plus allt annat skit så har jag utvecklingssamtal på onsdag, det måste ju vara dom mest plågsamma 30 minutrarna i mitt liv. Håll med om att det finns inget värre? Jag hatar att bara sitta och analysera och begrunda hur det går och hur man mår och hit och dit. Jag får lust att resa mej upp och gå därifrån och säga åt dom att sköta sitt eget istället för att lägga sej i mitt. Så mogen är jag. 

kunde inte sagt det bättre själv

Jag är inte på bra humör ikväll. Jag var på bra humör idag i skolan, kanske därför jag är på dåligt humör nu? Jag har liksom gjort slut på allt mitt bra-iga humör i skolan.. japp det måste nästan vara så.

Aaanywho, jag sitter och "pluggar" och lyssnar på Tomas Andersson Wij – Ett helvete i taget (länk) För det är ungefär så jag klarar av skolan och allt just nu, jag liksom tar itu med ett helvete i taget. Det låter strukturerat och bra enligt mej.

Äckligt trött är jag också, allt är botten. Jag är botten :] Ni får ta mej för den jag är.



När ljusen släcks och du är ensam
Och någon slitit av all hud
Då hör du dig själv vädja,
till den gud du inte längre känner

Hjälp mig tro, hjälp mig falla
Från det grepp jag hänger i
Ge mig frid nog att kunna
ta ett helvete i taget
Ett helvete i taget

julstämning i knåda

Har inte vart helt 100 idag heller, men jag masade mej upp runt 12 tiden. Så tog jag en dusch och sen städade jag rummet och bytte sängkläder osv. Skönt! Sen gick jag en promenix med hundarna för att få lite frisk luft, kände att det behövdes. Och nu sitter jag och pluggar, påriktigt denna gång faktiskt ;) haha.

Förresten, safe to say att jag vann min och Adinas blogg-battle igår, ellerhurellerhurellerhur!? :D
Skola imorgon, SUCK! Kommer bli übersegt, som vanligt. Längtar till jullovet ♥ Mamma har börjat på lite smått att göra iordning för 1 advent och julen här hemma, röda gardinerna åker fram och likaså röda bordstabletter och sängkläder, MYS! Och inte blir julstämningen sämre utav att det är alldeles vitt utanför fönstrena heller. Åh, vad jag älskar julen! 

vad jag är sugen på just nu..

Jag blir alltid sugen på en miljon saker såhär på natten.





anxiety

Okej, jag har svår ångest nu och måste få älta litegrann. Nästa vecka kommer suga, vi har massa prov och läxor. Och idag har jag bara varit hemma hela dagen, och jag har inte gjort ett vettigt skit. Jag hade kunnat pluga fysik, biologi, matte, svenska OCH HK vilket jag VERKLIGEN borde gjort. Men gjorde jag det? Nixpix. KUL, skitkul. Uuusch, jag hatar att skjuta upp saker och sen ha dom hängande över sej. Då kan man ju fråga sej varför jag hela tiden gör det.. jag är inte helt bright alltså.


dagens roligaste

Jag hittade Julias skåpnyckel i huvan på min klasströja. Linnéa Rotberger är den skyldige, fatta man ju..
Dock fick jag mej ett gott skratt!

battle

Adina Ståhl, vad väntar du på????
BRING IT BIAATCH :D

blogg-battle

Jag försöker starta blogg-battle med Adina så att jag ska ha något att läsa.

Förklaring på ordet blogg-battle: "Man battlar varandra på bloggen, alltså, den som uppdaterar mest är kung. Här snackar vi kvantitet framför kvalitet, gör tusen inlägg där du skriver t.ex. vad du äter and you're golden. Så enkelt är det."
Ordet uppfanns 20/11-2010 av Lisa "kungen" Östergrens.

maroon 5

Jag liksom bara snubblade över dom här låtarna nyligen, väldigt random. Men dom är grymt bra :)
Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och göra min lilla kvällsrutin, hehe. Sen blir det sängläge och grey's anatomy tittande. Hoppas huvudvärken har gett med sej imorgon! Skriver eventuellt något mer godnatt-inlägg.




i'm too cool for school

Jag har suttit med matteboken framför mej hur länge som helst och inte gjort ett enda tal, jag är bäst.

Ikväll blir det massa tvserier, har kommit upp en massa nya avsnitt på senaste tiden.
OTH
Criminal Minds
Grey's anatomy
Cougar town

löv



seeeeeeegt

Jajjemen, en stadig sömn på 12½ timmar blev det, gräjt! Är tråkigt nog inte helt 100 i kropp och knopp idag så min dag har varit hyfsat seg. Har tittat på någon knepig film som gick på 4an hela eftermiddagen, spelat gitarr och nu ska jag försöka mej på lite matte. Boringboring, som tur är så ska vi iallfall äta god mat ikväll, det finns hopp.

höhö, rolig jag är då. 

trött tjej




Hemma efter en riiiktigt rolig kväll i Roteberg city ;) Riktigt gött hade vi det, och skrattat har vi ju också gjort en heel del. Det är så det ska va helt enkelt!

Vad som händer imorgon är fortfarande ett frågetecken, kanske ska jag vara med en viss liten fröken Ståhl, dock inte spikat. Vi får se vad som händer! Först ska jag då iallfall sova i minst 12 timmar. Gött.


funhouse

Hej och hå, nu var det ÄNTLIGEN fredag! Sköööönt, helgen kommer bli kanoners :) Ikväll blir det filmmys med världens bästa Linnéa "Pelle" Rotberger och kungligaste 3männingen Louise Östergrens! Det kommer bli najsbajs. Sitter just nu och försöker stöka undan lite plugg. Nästa vecka blir det körigt må ni tro, fullspeckat schema med prov och läxor nästan varenda dag. På torsdag har vi 3 (!!!!) prov.

Men det glömmer vi nu och njuter av helgen! :)

Btw, snygg header jag fått va?? Adina e bra nog kunglish hon.



Jag uppmanar alla er som vill ha er ett gott skratt att googla "fredagsmys" också tittar ni lite extra på andra bilden ;))

gästblogg by night, almost

Tjena! Adina här! Jag gästbloggar lite, för Lisa har gett mig förtroendet att inte missbruka det faktum att jag nu kan hennes lösenord, eller något i den stilen.
Jag skulle som sagt fixa lisas header när jag var sjuk, men det blev inte av för jag hittade inte minneskortläsaren till mina bilder på henne.
Men nu är det fixat, tyvärr är inspirationen som bortblåst..
Men jag tänkte visa att jag har lite till stake iallafall, så nu ska jag byta header till en tillfällig som får finnas här tills min inspiration hittar tillbaks igen.
Väldigt enkel, men ni förstår. Det tar sin lilla tid att joxa med en header om man ska bli nöjd, och det är jag för trött för.
Hoppas ni åtminstone inte hatar mitt verk iallafall, isåfall kan ni skicka era klagomål i kommentarfältet så vidarebefodrar Lisa det till mig sen, heh.
Nej men hörrni, nu ska jag dra mig.
Ha det gött, å kom ihåg att Lisa älskar MIG högst av allt. :)
(kolla, kolla; www.astrosmurfen.devote.se)

höjden av sorg...

... är när glasspaketet du gått och väntat på rätt tillfälle att hugga in på, visar sej vara torskfilé.

Wtf man? That's just not cool.

torsdag

Hej på er! Min dag har varit bara bra, stort plus på att vi slapp HK provet och fick titta på en riktigt bra teater istället, tummen upp för det :) Sitter och huttrar och fryser nu, det är ju så grymt kallt! Ska stoppa i mej lite mat nu och sen ta en dusch och få upp värmen lite. Senare blir det råplugg också ska jag kika på halv 8 hos mej!

Igår så var jag, mamma och pappa på öppet hus på Vasaskolan i Gävle! Vi kikade närmare på det humanistiska programmet som jag är riktigt sugen att gå. Det var iallfall väldigt bra att vi åkte dit tror jag, fick lite klarhet i saker och ting plus att jag fick se hur skolan såg ut, gryyyymt stort! Det va klart värt att vi åkte dit iallfall.

Hejs svejs ♥

sony ericsson yari

Tror minsann den här är högst upp på önskelistan! Fast jag lär väl hinna ändra mej igen, men for now.

c'est fini!

Nu är jag klar med bokrecensionen till engelskan. Nu blir det HK plugg =)
Glömmer jag svenskan och fysiken imorgon också är jag kööörd. Iallfall om jag glömmer fysiken. Prov på torsdag! puuh

Ett nytt avsnitt How I Met Your Mother idag också, hur bra låter inte det på en skala?

tisdag

Jag är så förbannad! Jag glömde ta hem fysikboken idag och jag vet inte om vi har prov imorgon eller på torsdag?? Paniiiiik. Plus att jag måste gå ut med hundarna, och det kan ju vara bland det absolut tråkigaste som finns.

Ja, som ni ser så är inte mitt humör på topp just nu.. lymmla skit. Idag har iallfall Mietek Grocher varit på våran skola och pratat, det var gripande och intressant och jag och många andra kunde inte hålla tårarna tillbaka, vad otroligt mycket fruktansvärt han varit med om, jag kan inte ens föreställa mej.

Nu ska jag väl masa mej ut på en seg promenad med hundarna.. suck.

Btw. jag är bäst på supermario.


hektiskt

Ja, som ni kanske förstår av mitt förra inlägg så fick inte min dag den allra bästa starten. Ställa sej i en iskall dusch kl 6 på morgonen är inget jag föredrar.. Men dagen har artat sej rätt bra ändå tycker jag. Fast jag börjar bli lite stressad nu för det är rätt mycket denna vecka och jag har inte ens börjat med nånting av det! Panic.

HK prov
Eng. bokrecension ska in
fysik prov
+ att jag måste ta hem lite svenska och göra klart tror jag.

Också upp på det så ska jag sälja massa kakburkar för Franskan också, haha.. suck! Men jag vill ju till Frankrike så. Och slutligen så är det ju massa inför spexet nu också, och snart drar väl lucia övningarna igång.

Härliga tider? Imorgon ska vi iallfall bara lyssna på någon gubbe som överlevt andra världskriget. Hua! Kommer nog vara ganska jobbigt att lyssna på kan jag tänka mej, men ändå intressant.


Bjuder på en random bild sen höstlovet! myskväll med Elin och Linnéa :)

Började dagen med en iskall dusch, inget j...

Började dagen med en iskall dusch, inget jag kan rekommendera direkt.. Fytusan


sömntuta

Som vanligt så kan jag aldrig sova på söndag kvällarna för att jag vänder upp och ner på dygnet under helgerna.. suck. Men det är värt det, för jag har haft en riktig toppenhelg :) Men imorgonbitti kommer det inte vara roligt. Hade jag vaknat i bra tid imorse så hade jag kanske kunnat sova nu, men jag sov till kvart över 1. Tror jag vaknade och somnade om minst 10 gånger, helt sjukt! Även fast jag inte kände mej trött när jag vaknade till så somnade jag ändå om, och jag fick tvinga mej upp ur sängen till slut för annars hade jag nog helt seriöst kunnat sova hela dagen, så kändes det iaf.

Aja, godnatt!

fars dag

Hej mitt vinterland, jag har en wonderful christmas-feelin' today. Det är helt underbart, jul! Vad jag älskar jul :) Det kom jag på idag. Så jag plockade fram gitarren nyss och har suttit och spelat och sjungit jullåtar för fullt. Jag gör även Absolute Christmas à la Lisa på spotify, work in progress. ---> jul, jul, strålande jul! 

Idag hörreni, är det fars dag. Min söta pappa fick choklad och ett par tofflor och frukost på sängen imorse! Grattis pappa :]


aldrig mer

Okej, kolla ALDRIG på filmerna Fritt Vilt. Dom är fruktansvärda, bra, men fruktansvärda. Vi kollade på dom ikväll hemma hos Pelle och nu ligger jag här i min säng i knöa-skogarna och är liiivrädd! Fast är lite lugnare nu när jag kollat ett avsnitt How I Met Your Mother, tror jag ska kolla ett avsnitt Vänner också innan jag ska sova. Fast jag är sjukt trött så jag borde ha somnat för längesen, men jag måste råda bot på eventuella mardrömmar först, och det gör jag med hjälp av komediserier, king!

Hörs imorgon om jag överlever natten.
Puss på er ♥

it's hard to breathe when you're standing on your own

Tjo! Jag är bara hem och vänder nu. Kom hem ifrån Britta runt kl 4, så har jag duschat och nu ska jag äta och sen bär det av hem till Pelle där hon, jag och Julia ska spendera kvällen. Kommer bli myys :)

Huj!

Ni får en bra låt att lyssna på:




helg

Dagens ironi: Adina sa igår "Lisa, imorgon får du inte vara sjuk eller så för då har ju vi Franska." Kan ni gissa vem av oss som var sjuk idag eller? Jo, fröken Adina såklart. Haha!

Så jag fick inte träffa min pudding idag, då blev jag ju lite ledsen i ögat såklart. Men sen blev jag happy när Adina skrev att hon ville göra om min header! Jag har faktiskt inte tänkt på det så mycket för jag är nöjd med min nuvarande, men Adina hävdade att den va ful och hon ville göra en ny, inte mej emot! :D

Snart drar jag iväg till kusinvitamin, det blir kuul! Idol, Skräckis och godis.

Bye ♥


skriver av mej lite

Åh, jag är så fruktansvärt kluven när det kommer till gymnasieval. Eller, egentligen inte. Jag vet att jag vill gå Humanistiska, eller Samhälle med extra språk. Helst vill jag ju gå Humanistiska på Vasaskolan i Gävle, verkar vara en bra skola och en linje som är som klippt och skuren för mej, antagligen en tuff linje och jag är väl medveten om att där kommer jag inte kunna glida igenom lektionerna genom att förlita mej på de "grunder" jag redan har i språk och dylikt. Men jag tror jag skulle gilla utmaningen och att få utvecklas.

Men, då är det ju det här med flytten. Hur många gånger har jag inte sagt och tänkt att jag vill flytta, komma ifrån lilla edsbyhålan, starta om på nytt, och klara mej själv. Men jag känner mej inte alls lika säker längre, ju mer datumet då ansökningarna ska in närmar sej, ju mer verkligt blir det. Och det känns läskigt och skrämmande. Just nu tänker jag bara "tänk om..". Tänk om, jag hamnar i en klass där alla redan känner varandra och jag blir helt ensam? Tänk om, jag inte alls klarar skolan? Tänk om, jag inte trivs? Ja, ni hör ju själva. Tänk om, tänk om, tänk om. Den lilla Edsbyhålan som så många bara längtar på att få komma ifrån är ju tryggheten! Iallafall för mej är den det, här finns mamma och pappa som man kan luta sej mot, här finns de som jag vet är mina riktiga vänner som ligger mej så otroligt varmt om hjärtat. Hur ska jag kunna lämna det?

Men å andra sidan, tänk om det blir jättebra, tänk om jag träffar jättemycket nya vänner, tänk om skolan går galant, tänk om jag verkligen älskar att bo i Gävle? Också kanske jag helt ovetande slänger jag bort det för 3 sega år i Edsbyn?

Ska man välja tryggheten eller ska man handlöst kasta sej ut i det okända utan någon som finns där och tar emot en?

Näe, som det känns nu så är jag inte alls redo att flytta, jag är för rädd.
Men jag vill ju ändå..

vi är fail

Jag och Julia fick vänta på bussen i närmare 3 timmar idag, sen så missade vi den.
bra jobbat?

Jag har iallfall haft en riktig segdag idag, satte på mej mjukisbrallor, klasströjan och raggsockor imorse. Kände att jag inte orkade bry mej sådär superduper mycket. Känns så sköönt att det snart är helg! Imorgon kväll sticker jag till ämnebo skogarna och sover hos Britta och fettar på med godis och idol. Awesome

Jag hoppas på riiiktigt god mat ikväll (som alltid, but still) Sen ska jag plugga HK och titta på någon mysig serie. Borde även plugga franska men jag har glömt bort det totalt så jag ba kör och hoppas på det bästa imorgon. Vi kan ju se det som ett experiment, failar jag stenhårt på förhöret så vet jag ju därefter att jag måste träna på glosorna? Om det går bra, ja.. då blir jag förbannat stolt över mej själv.

Hejs ♥


hej

Dagens bästa: KLASSTRÖJORNA!
Dagens sämsta: Tappade mitt örhänge, sadface :(






tisdag

Åh vad less och glad jag är på samma gång, jag är superglad för att vi får våra klasströjor imorgon! Jag, Julia och Matilda ska hämta dom det första vi gör imorgonbitti, hänga på låset på Ica med andra ord. Men ska de va så ska de.. Meen jag är jätte less för att det fattas en hundring för att det totala priset ska stämma så jag måste lägga ut det för att vi ska kunna hämta ut tröjorna, men vad gör man inte?

Nu sitter jag och kikar lite smått på mobiler, det är nr 1 på önskelistan till Jul! Hoppas tomten kommer med en sony ericsson Spiro eller C903! Hehe..


måndag

Vad hände.. jag var pigg när jag kom hem och nu satte jag mej i sängen och kikade på Desperate Houswives och nu håller jag på och somnar mer eller mindre. Inte konstigt egentligen med tanke på att jag sov bara 3 timmar inatt, puh. Inte bra Lisa, iiiinte bra. Men ikväll blir det sängen i bra tid, sådeså.

Just nu väntar jag på mat, hoppas på något gott. Är hungrig som en varg, det var fisk på skolan idag, huwa. Och det kommer ändå från en tjej som äter det mesta, men dom där torra fiskpinnarna är bara för äckliga. Såå jag åt inte alls mycket, så nu ska jag äta som en riktig man!

huj ♥


upp och ner, ner och upp

Jag är verkligen expert på att vända uppochner på dygnen på lov och helger. Jag kan för allt i världen inte somna just nu and it's driving me nuts. Jag kommer vara fullständigt död imorgonbitti, och till råga på allting så måste jag upp extra tidigt för jag måste hinna duscha. Det ser inte ljust ut.. jag ser iiinte framemot morgondagen, jag kommer vara som en zombie!

Håll tummarna för att jag kommer upp i tid imorgon!
Godnattttttttt ;D

söndag

Hej på er =) Hur mår ni idag? Jag mår bara bra förutom att jag är väldigt trött, har drömt konstigt hela natten nästan så jag har inte sovit sådär superbra. Imorgon köttar vi skola igen, yeeeyy.... tror inte man kan vara mer otaggad än vad jag är inför det just nu. Jag bara.. nä, usch. BLÄ jag orkar inte :] Fast jag längtar tills vi får våra klasströjor nästa vecka! Ska bli sååå kul att se hur de blev, jag har slitit arslet av mej för dom där tröjorna. Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om hela förbannade beställningsblanketten, haha.. Hoppas mitt slit gett resultat.




liiiista

100 Frågor
Tester börjar: 01:05

1. Fullständigt Namn? - Lisa Marie Östergrens
2. Ålder? - 15
3. Vart bor du? -  Knöa
4. Bor tillsammans med? - Mamma och pappa
5. Färg på ditt hus? - Gult som solsken, gult som guld
6. Hus eller lägenhet? - Hus
7. När är du född? - Den 7 maj 1995
8. Klass? - 9a ♥
9. Vilket år tar du studenten? - Tror du jag orkar räkna ut det denna tid på dygnet? no thanks
10. Något jobb? - Not for the moment
11. När gick du upp i morse? - Runt 10
12. När ska du sova? - Snaaart
13. Duschat idag? - Jajjamen
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit idag? - Fika, mat och godis
17. Dagens klädsel? - Tights och stickad, lång tröja
18. Dagens smink? - Mascara
19. Dagens sötnos? - Linnéa Rotberger och Elin Åkerlund
20. Dagens roligaste? - Samma som ovan
SOCIALT:

21. Har du många vänner? - I guess so
22. Hur många har du kysst den senaste veckan? Ingen :(
23. Vem kramade du senast? - Någon i min släkt tror jag
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - No sir
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Säkert mamma eller pappa, haha
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Pelle

FAVORIT:
31. Film? - Oj svårt, mean girls håller i alla väder! haha
32. Låt? - Just nu, alkaline trio - calling all skeletons
33. Mat? - Lasagne
34. Dryck? - Fanta wildberries
35. Färg? - Svart håller i längden
37. Stad? - Gävle och Sundsvall
38. Land? - Sverige & Spanien
39. Ämne i skolan? - Idrott, engelska
40. Människa? - Jag har många favoriter!

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Killen i the last song, kan för allt i världen inte komma på vad han heter..
42. Personen du kysste? -  Pass, chicken I know. But it's kinda private you know
43. Gången du spydde? - Länge sedan
44. Gången du grät? - Länge sedan det med
45. Pizzan du åt? - På PizzaHut i Stockholm
46. Gången du var i Göteborg? - Sommaren 2009
47. Gången du var i Stockholm? I helgen
48. Gången du var full? - Känns inte som ett vidare smart drag att skriva det här.
49. Gången du var hög? -  Aldrig vart hög, I'm high on life

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Oh, både och. Kan inte välja!
54. Tvspel eller datorspel? - Tvspel
55. Singel eller upptagen?- Upptagen
56. Hångla eller ha sex? - That depends i guess
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - Inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad, jag är så blyg
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Paradise hotel
60. Blont eller svart hår? - Beror på vilken person

61. Har du blåa ögon eller bruna? - Gröna
62. Choklad eller lakrits? Både och
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt

65. Coca cola eller fanta? - Fanta
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - Många
71. Personer du hatar? - Inte hata, men man kan ju inte heller komma överrens med alla
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - Alltså, jag fattar inte denna fråga. Menar dom de här 24 timmarna så, 0. Men om dom menar överhuvudtaget så 4 st.
74. Glassar du ätit på en dag? - Har inte hållit räkningen
75. Personer du hånglat med inom en vecka? - Denna vecka, 0. Överhuvudtaget, vet inte.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Ingen gång
77. Gånger du varit hög? - Never
78. Personer du saknar just nu? - En
79. Gånger ditt hjärta brustit? Jadu, ingen aning.

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Ingen
81. Ska du träffa imorgon? - Vet inte
82. Sjöng du senast för? - Mig själv
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Julia kanske
84. Spelade du tvspel med senast? - Lääänge sen jag spelade tvspel
85. Vem vill du ta med på en romantisk resa nu? - Ingen aning!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Känns ju som att jag helst skippar det
87. Vems garderob vill du ha? - Nån kändis
88. Är söt? - Många
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Ingen

VAD:
90. Gör dig glad? - Vänner, både irl och tvserien, haha.
91. Gör dig ledsen? - Oj, mycket tyvärr.
92. Vill du helst göra nu? - Söva
93. Önskar du att du slapp ? - Läxor, ansvar, Tomt bankkonto, Kliva upp tidigt på måndag. Listan kan göras lång!
94. Vill du ha nu? - Mycket pengar och en shopping weekend i typ, Paris!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Åka på spa :D
96. Längtar du till? - 17 november, öppet hus på Vasaskolan i Gävle.
97. Tycker du om dina betyg? - Nöjd
98. Ångrar du i ditt liv? - För mycket, det klassiska svaret but oh so true. Dock så har det jag ångrar format mej till den jag är i dag, jag undrar hur jag hade varit om jag gjort andra val.. hmm
99. Är det bästa som hänt dig? - Oj, don't know.
100. Hur mycket är klockan? - 01:32

Detta var drygt!


bästa låten


00:56

Yoo kompisar, nu har Elin och Pelle nyss åkt hem. Vi har haft en mycket bra kväll här i knöa-skogarna. Gött! Vi började kolla på Love Happens, och sen fortsatte vi med skräckis, tror den hette typ "the haunted" eller något sådant. Den var iallfall gryyyymt bra, och riktigt äcklig. Och det är ju typ MVG för en skräckis? Sen så har vi bara jolla på och även tittat lite på Björn Gustafsson. C'est trés bien.

Nu blir det lite top model och sen ska jag slagga järnet :)

lördag

Jaa nu var höstlovet slut också! Jag har inte gjort ett skit känns det som, haha. Ikväll kommer iallfall Pelle och Elin hit och håller mej sällskap för alla i hela huset åker bort, mamma och pappa ska till några och äta mat och Erika ska ut och likaså Robin och Elin. Så vi ska ha lite myspys med skräckfilm här hemma! Superbra :)




/ Lisa.

tjena tjena mittbena

Gud så dålig jag är på att skriva nu för tiden tycker jag.. lite tråkigt. Jag tycker ju faktiskt det är kul att blogga, när jag har inspiration!

Idag vaknade jag runt 1 efter att ha drömt en massa knepigt, det sista jag drömde var att jag, linnéa, matilda, elin och julia var mitt ute i skogen och skulle bo där i nån dag och göra massa uppgifter som t.ex. bygga ett fort av bröd och grilla en sån där.. hyena? Heter det så? Aja, det var helt knäppt iaf! Sen så klev jag upp och duschade, åt frukost och tittade på grey's anatomy. Sen gick jag en skogspromenad med hundarna, körde lite agility med dom när vi kom tillbaka sen körde jag in lite ved (fråga mej inte varför, hade inget bättre för mej) och nu har jag slagit ner arslet här!

Förresten, jag har haft mittbena hela dagen. Fick nå tokryck efter att jag hade duschat imorse, haha. Lite kul.


.... horny bitch

sjukt dålig kvalité, men det var den enda som fungerade att kopiera.
Så himla kul!!


do you want to see the place were I was free?

Häj, dålig uppdatering här ser jag. Jag sitter här och myser i min nya söta tröja från Gina Tricot! Nu ska jag bränna av ett alldeles nytt avsnitt Criminal Minds och bli sådär mysrädd, höhö.

Låg och tittade lite på bilder sen i sommras imorse, Maan I had the time of my life. Jag kände mej så fri och hade roligt varenda sekund av den sommaren, mycket ändrades mest till det bättre tror jag. Jag har nog aldrig varit så förvirrad och inte vetat min plats på jorden så mycket som då, and I still don't, men i think it's for the best. Jag inser nu att jag är alldeles för ung för att redan veta exakt vart jag hör hemma.. jag behöver några fler år på nacken innan jag vet det. Until then, så kommer jag fortsätta vara ung och dum och göra misstag, men under tiden ha förbannat kul. För det är så det ska va! Man föds inte med livserfarenhet. Sen vet jag att det inte kommer va så himla kul hela tiden, men hey, that's life.

För att citera OTH
"I look forward to what comes next" 

Den ni! kan jag å när jag väl vill ;)


baby-sitter

Ligger och slötittar på How I Met Your Mother, kan inte sova. Hade tänkt fortsätta läsa boken som jag läser just nu, Baby-sitter. Vi ska skriva bokrecension till engelskan och då valde jag den boken. Men jag tror jag skiter i att läsa den ikväll, den är så sjukt läskig så jag får nog ta det imorgonbitti istället, haha..

Godnatt :)

slö tisdag

Jag är jättesugen på kakor!!!!


storstadsliv

Jag har haft en suuperhelg i huvudstaden! Vi har shoppat tokmycket, sett stadsminister Fredrik Reinfeldt tillsammans med sin fru och två livvakter, vart på Mika's modellagentur och bara umgåtts och haft det gött! Jag har fått med mej lite smått och gott hem till garderoben, mest basplagg som jag verkligen behövde.

Idag var vi på Mika's. När vi kom dit så fick jag fylla i en ansökan och sen så tog han lite snabba enkla bilder på mej. Det var snabbt avklarat tack och lov, jag var skitnervös, haha.. Så om jag har otrolig tur så hör dom av sej om 3 veckor vilket isf innebär att jag gått vidare! Men jag har inga förhoppningar alls what so ever, troligen kommer iinte jag och mina 168 cm i första hand, men ändå kul att ha fått chansen och se hur det går till där.

Nu är det riktigt skönt att vara hemma igen, ska snart ta en dusch och sen gå och mysa ner mej i sängen :) 

Helgens bästa köp:


Okej, det här vägrar samarbete. Jag kan inte rotera bilderna så att dom blir raka! Ni får väl vrida på skallen ist.

Kort stickad tröja, Gina Tricot 249:-
Lång stickad polotröja från H&M, 199:-

RSS 2.0