lördag

Hejhej! Min dag har varit riktigt bra, äntligen slapp jag en dag framför datorn och tvn. Jag cyklade iväg till Pelle kring kl 2, så var vi där ett tag och bara chillade. Sen drog vi vidare ner på byn och köpte lööördagsgodis och cyklade runt lite. Sen så skulle Pelle iväg till Bollnäs så jag bajkade iväg hemöver. Vi käkade grillat och hade det trevligt på altanen ikväll eftersom det är enda kvällen på sommaren när vi är samlade hela familjen. Jag, mamma, pappa, Robin, Erika och Björn! Så det var nice.

Nu ska jag ta det lugnt ikväll med tanke på att jag inte är helt 100 frisk än. Så jag ska vräka i mej lite chips och titta på One Tree Hill. Glamoröst värre!

och grattis i efterskott till min älskade pappa som fyllde år igår! ♥

huj!

börjar se ett ljus i mörkret

Börjar känna mej mer och mer frisk nu, skööönt! Inatt kommer Erika hem så imorgon kväll blir det "familjemys" med grillat osv. låter nice tycker jag. Sen på måndag så ska Erika och Björn flytta in i deras nya lägenhet i Stockholm så då åker jag, mamma och pappa iväg dit för att hjälpa dom med flytten. Också övernattar vi i Stockholm och kommer hem på tisdag.

Enough about that - Jag har en ny älskling.
Han heter Jake Jagielsk, and he's just the sweetest! Nathan och Lucas Scott hit och dit, it's getting kinda old, don't you think? Visst, dom är väldigt vackra skapelser dom med, men Jake han är ALLT, världens gulligaste och finaste :D I'm in löööv.


Jake Jagielski
my man




ännu ett roligt inlägg

Äntligen börjar jag friskna till påriktigt tror jag! Härligthärligt, har ingen huvudvärk eller örvärk idag. Mitt största problem just nu är att jag är godissugen, jag är FRUKTANSVÄRT godissugen, skulle ge en arm för en påse karamellkungen tror jag.. ja, vi får se hur detta slutar.

huuj

svårt att få ihop ett kul inlägg när man inte har nåt att skriva om förutom att man är sjuk

Kanske jordens längsta rubrik?

Igår på dan kändes det som att förkylningen höll på att ge med sej, men sen på kvällen fick jag örvärk i vänstra örat. Så jag tog nässpray och två alvedon och gick och la mej. Sen idag när jag vaknade så var det lite bättre i örat iallfall, men nu är jag jättekonstig i halsen! Jag kan knappt prata och när jag väl pratar så låter jag som en kråka. Ska käka lite soppa eller nudlar sen och fortsätta vila. Bara det att jag är rastlöööös och det är så grymt tråkigt att bara sitta inne, för tro det eller ej, man KAN tröttna på tv-serier också... typ.
Näe förresten, stryk det.

Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har..
huuuj


piggilin

Mår lite bättre idag, har ingen feber men halsen mår inte alls bra och inte huvudet heller. Det som tar mej genom dagen just nu är piggilin, desperate housewives och one tree hill, hehe. Himla typiskt att det skulle bli just nu när vi hade planerat att åka till Sundsvall och allt. Men det blir nog att vi åker nästa vecka istället, men då missar jag en fotbollsmatch istället. Härligt att jag har turen på min sida!

Verkar iallafall som att måånga har blivit förkylda efter persmäss-helgen, det enda man läser på facebook just nu är "förkyyyld" eller "har ont i halsen" haha. Hoppas att det var värt en förkylning för alla iallafall, det var det för mej!




Nu ska jag återgå till mitt one tree hill tittande.

tjing


bara skjut mej, någon?

Huvudet värker, jag fryser rumpan av mej och min hals ska vi inte ens tala om. Jag tror vi kan dra den slutsatsen att jag har blivit sjukt. Och det är volasdagens fel! För att vi gick genom byn när det forsade ner regn, och sen satt vi från typ kl 2 till kl 5 i genomblöta kläder.. inte roligt. Och vi som ska till Sundsvall på tisdag.. MÅSTE BLI FRISK!! Nån som vet en riktig dunderkur som ni kan dela med er av..?

tyck synd om mig nu.

I'm only gonna break break ya break break your heart



























Persmässan 2010, lördagen.


mer död än levande

Just nu känner jag mej mer död än levande kan jag lova. Mina fötter gör oooont och jag vill sova. Kvällen igår var kul iallfall, inte lika kul som fredagskvällen med den dög! Nu är det ett heelt år tills nästa Persmässa, suck. 

Nu ska jag strax åka till Pelle och byta om till gammelkläder, för hon och jag ska ju som sagt delta i volasdan. DET ser jag inte framemot, plus att jag är sjukt nervös för jag vet inte ens hur man gör det som vi ska göra. Låter stabilt va? Men vad gör man inte för fribiljetter till Persmässan.. Och sen så blir det streeess för vi har nämligen träning klockan 5 ikväll också, och klockan 5 slutar volasdan. Heh.. Illa.

Can't wait for this day to end.

persmässa, första kvällen

Helt galen kväll, men sjukt rolig också! Nu ska jag sooooovasovasova.
För vet ni? Imorgon kör vi igen, det är ju trots allt bara en gång om året. Man måste ju passa på, eller hur? :D

Hoppas ni haft en kul kväll :)

Godnatt!


efter solsken kommer regn.. eller?


Jag och Pelle, vi kan låtsas att Carro är med också.

Dagen har spenderats på byn med Pelle och Carro. Naaaajs!
 Men vädret har varit lite lurigt, när jag cyklade hemifrån så var det ganska kyligt. Sen under dagen vart det skinande sol och jättevarmt! Så jag och Pelle stack hem till henne och bytte om till lite svalare kläder. Sen när jag ska cykla hem så öppnar sej himlen totalt och det bara häller ner regn över mej. Nån som kan gissa vem som var som ett åskmåln när hon kom hem eller? Hehe, men efter en varm dusch så kändes livet lite mer värt att leva.

Och imorgon är det ju inget mindre än Persmässa!! Taggaaaaaa. Dock har jag absolut ingen aning om vart jag och dom jag ska vara med ska hålla till innan själva mässan börjar. Men det löser sej, sen blir det shaka ass hela natten lång! Och likaså på lördag. OCH och och och, nu kommer det bästa - jag kommer gå in gratis båda kvällarna för jag och Pelle ska jobba på volastan på söndag! Hur kungligt? Nu tänker ni som alltid jobbar på volastan att "jaja, what else is new" liksom, men skitsamma. Let me have my moment of joy.

Jag har iallafall lyckast klura ut vad jag ska ha på mej nu. Imorgon ska jag ha en blå tunika med urringad rygg som jag hade förra året också. Och på lördag så ska jag trolla så att min skolavslutningsklänning blir ett linne, också ska jag ha det nedstoppat i uppvikta jeans (lite blondinbella varning på det, men ni får leva med det).

Den stora frågan nu är vilka skor jag ska ha, och vad jag ska ta mej till med mitt hår.
Ja ni, den som lever får se.

hur du överlever högstadiet

Don't be too fat, or too thin, or too dark, or too light. Don't be too sexual, or too chaste, or too smart, or too dumb. Be yourself.

But make sure you fit in.



(citatet är ifrån one tree hill säsong 2, avsnitt 8)

hurtbulle



Godmorgon alla människor! Idag ska jag vara hälsosam och hurtig. Måste komma igång rejält inför fotbollen nu som drar igång på söndag (tror jag?). Så jag har nyss käkat frukost och satt på mej träningskläder och nu ska jag snart ut och springa, eller köra intervaller närmare bestämt och sen blir det styrka.

let's kötta!




katy perry - waking up in vegas




confessions of a n3rd

Desperate Housewives måste vara bland det bästa som finns. Gotta love the drama! Lite självmord här, liten brand där och en massa hemligheter och humor. Galet vilken klipsk människa som kom på det programmet. En annan sak som är helt wonderful är Sex and the city! Det slog mej senast igår kväll att det är en helt klockren serie. 

 

Jag och en till äkta n3rd. Hörde jag någon säga soulmates?


Jag fick äran att ta hundarna på kvällspro...

foto_5187 (MMS)

Jag fick äran att ta hundarna på kvällspromenaden, nu tycker jag vi ber en stilla bön tillsammans att jag ska slippa se några grodor eller ormar!


tisdag, hej

Hejhej på er! Idag så har jag bara haft en slappardag och det tänker jag fortsätta med, hur nice som helst. Igår var jag ju på bio som sagt med Adina och Amanda och Linda joinade oss också. Vi var först in på bion så vi fick grymt bra platser (stort + på det). Förövrigt så är jag faktiskt ganska besviken på Eclipse, jag vet inte om det är för att jag hade för höga förväntningar eller för att jag tyckte att boken var så gryyyymt bra. Men det kändes iallafall som att det inte hände nånting i filmen! Det gick så fort, den borde ha varit längre nästan. Men jag ska nog ta och se den en andra gång och se om jag ändrar mej, det var en riktigt trevlig kväll iallafall.

Nu ska jag gå och ut och hjälpa mamma att måla grinden! Sen ska jag se om jag kan få tag på Pelleplutt eller Matilda och höra mej för ifall vi kanske kan hitta på något imorgon. Jag saknar mina brudar! ♥


Klädd för bio! 
Mörkgrönt linne med spets från H&M.
och trekvartsjeans från Madonna i Mallorca.
Sen så tog jag på mej min vita klocka och mitt korshalsband ocskå!


hej!

Vaknade kvart över 2 idag, bra jobbat Lisa. Ikväll väntar Eclipse för mig, Adina och Amanda. Synd bara att bokningarna har slutat gälla, vi som hade superbra platser! Och nu kommer man vara tvungen att vara där jättetidigt för att få bra platser.. inte kul. Så nu hoppas jag bara att Eclipse är värd att sitta och vänta på!

Ha en bra dag :)

time for bed

Nu säger jag godnatt, är sjukt trött. Ska bli så himla skönt att få sova i sin egna säng! Fast jag måste medge att jag längtar tillbaka till Ralle, vill träffa alla härliga människor igen!

Jag citerar John Ståhl innan jag och Adina fick varsin hejdå-kram:
"mina pensionärer..." 

Hur gulligt? Sen varför vi blev kallade pensionärer kan vi ta en annan dag.

Godnatt! 


Eclipse

Imorgon ska jag och Adina gå på bio, vi ska se inget mindre än ECLIPSE! Woho, ser fram emot den filmen så himla mycket, och har gjort ända sen jag såg new moon. Har höga förväntningar och hoppas att filmen lever upp till den.




Förövrigt så är jag väldigt oroad över min ekonomi, för bion kommer kosta pengar. Sen så blir det Persmässa två kvällar i helgen som kommer, det kommer kosta pengar. Sen så ska vi eventuellt till Sundsvall inom en snar framtid DET kommer kosta pengar.

Aja, det löser sej.

how great is our god


Coffey Anderson – How Great Is Our God

Jag trodde inte något kunde beröra så starkt, jag trodde inte jag kunde få känna en sådan trygghet eller en sådan styrka som jag känner just nu. Och jag menar inte att bara för att man är kristen så är man osårbar, så är det verkligen inte. Men jag VET att det ordnar sej, för Gud har en plan. Han har en alldeles speciell plan för mej, och en alldeles speciell plan för alla er. Och jag vet, det kan kännas ologiskt och helt sinnessjukt. Och faktum är att det ÄR ologiskt och det ÄR lite smått galet, men inget är så härligt och så sjuuukt fränt! Det har funnit måånga stunder då jag tvivlat, men den här veckan så är det som att den sista pusselbiten föll på plats, jag var med om något som jag aldrig någonsin varit med om eller trott att jag skulle få vara med om. Man kan förvänta sej mycket av gud, och om man bara öppnar sitt hjärta för honom så är det helt stört vad han kan göra i ens liv! Du kan få en trygghet som alltid finns där i alla situationer, du kan få en styrka inom dej som värsta hulken och framför allt, du får en vän som alltid, no matter what, går bredvid dej, stöttar och aldrig, aldrig, aldrig, aldrig sviker dej. 


Ralle 2010


Stopp på max för lite mat.


Det var 35 grader i bussen. Min choklad tog det rätt hårt..


Vårat förtält, som var en glad överraskning!




Första kvällen spenderades i min och Adinas husvagn med godis och kortspel!








Innan något kvällsmöte.


Nattcafé är grejen!


Go och glá kexchoklad.


GLASS :D








Kvällsmöte.


Grillkväll nere vid sjön.



Och mer bilder än så har jag typ inte. En besvikelse, I know.

you know you make me wanna shout

Hemmaaa! Fast jag har varit hemma i några timmar nu, har hunnit packa upp, ätit och tagit igen på lite datatid. Ska strax ladda upp dom få bilderna jag knäppte på Ralle, riktigt synd att jag inte fotade mer. Men jag orkade inte släpa omkring på kameran hela tiden.

Jag kan inte släppa hur GRYMT Ralle var, det känns som att jag fann svaren på typ, allt där. Så himla nice, torsdags mötet är ett möte jag sent kommer glömma. Jag kommer aldrig mer tvivla.

Och inte nog med att det var grymma möten och grymma ungdomsmöten + praise explosion, så har jag bekantat mej med en hel del nya människor också. Natten när jag, Adina, Erik, Veronica, Bea och Marlene spelade Alias till klockan 6 på morgonen är oförglömligt.

Och en sak som verkligen ALLTID kommer påminna mej om Ralle 2010 så är det libresselåten! Haha, vi nynnade på den mest hela tiden. Hur klockrent?



Heeej alla barn! Look who's back :d *blink...

Heeej alla barn! Look who's back :d *blinkblink* just nu sitter jag på bussen och är lite halvseg, vi har nog skapligt många timmar kvar att åka tror jag.. Suck. Aanyway, Hoppas inte bloggen har tvärdött under den här veckan, jag har inte orkat mobilbloggat något. Vi har iaf haft en helt grym vecka med härliga människor, möten och praise explosion! Ralle 2010, sommarens höjdpunkt :d


hejdå edsbyn, hej småland!

Detta blir förmodligen mitt sista blogginlägg skrivet på dator på en vecka. Sen så kommer jag antagligen mobilblogga lite då och då. Känns lite vemodigt, jag känner i hela min själ hur mycket jag kommer sakna Edsbyn. Eller, folket i Edsbyn och min kära familj. Men jag får lägga det åt sidan just nu och tänka på hur roooligt detta kommer bli!! Wihoo :D (Dock är jag orolig för bussresan. 8-10 timmar liksom.. illa.)

It better be worth it.

Hejdå alla små gullefjun!
Jag ♥ Er




and I'll earn your trust, making memories of us



Skön låt av Kieth Urban. Avslappnad och härlig, perfekt när man ligger och solar eller sitter i skuggan och chillar.

härlig dag i vängsbo ♥

Som sagt så spenderade jag min dag i Vängsbo med Matilda och Pelle! Vi stekte på bra nog och badade och hade det hur mysigt som helst. Älskade ungar alltså, ni är så underbara! Kommer sakna sönder mej efter dom innan Ralle veckan är slut! Och alla andra här hemma också dessutom.

Pelle (a.k.a badkrukan) filmade mej och Matilda idag när vi sprang och hoppade ifrån bryggan, och jag överväger ifall jag ska ta mod till mej och lägga ut videon på bloggen, men känns ju lite sådär halvostabilt. Vi är inte särskilt graciösa om man säger så.. vi får la se hur det blir!

Jag och Adina har iallafall kommit fram till vad vi ska göra på bussen imorgon - lösa korsord! Är inte vi bara det sötaste pensionärspar ni någonsin sett?? Och sen så blir det väl prat och musik och sånt där normalt också. Men korsorden är det viktigaste.

Nu ska jag spela lite gitarr i väntan på mat, tror det blir tacos! Yuuuummmm =)


Ligger på bryggan vid sjön hemma hos Matil...

foto_5085 (MMS)

Ligger på bryggan vid sjön hemma hos Matilda tillsammans med henne och Pelle! Solen skiner, jag och matilda har badat och det är allmänt gött att leva!


kluurrt

ÄNTLIGEN!!! Behöver jag nämna att jag hatar att packa? Men nu är jag banne mej klar, ska bara lägga med lite småsaker som mamma ska köpa imorgon. Jag har sprungit runt i huset som en tornado. Och nu har jag en packning som heter duga, en stooor resväska, en sportbag med sängkläder + en väska som "handbagage". Pjuhh, kommer bli jobbigt att bära. Har även hunnit med att få ögonfransarna färgade av mamma, blev riktigt bra resultat. Naturligt och fint. Asniiiice

Nu ska jag äta för jag är hungrig som ett djuuur, och sen ska jag spela gitarr. Det är pinsamt nog Sonja Aldén som gäller nu för tiden, jag älskar att spela och sjunga "för att du finns", "du är allt" och "en del av mej".


man går inte säker nånstans alltså..

Vad tror ni inte jag ser ute på min fridfulla promenad om inte en aaaaaaasfet ORM!! Iof så var den död.. men ändå. Det gjorde inte saken bättre, för den var kapad på hälften så alla inälvor hängde ut. Jag trodde först det var en pinne eller något sånt, sen insåg jag att det var en orm. Hua!

Nu ska jag ta och byta till bärbara datorn så att jag kan nörda och packa samtidigt. Effektivt, huh? Jag är fortfarande väldigt nervös för att det inte kommer få plats.. för då vet jag inte riktigt hur jag ska lösa det. Det vore så mycket enklare om jag visste vilka aktiviteter dom kommer bjuda på under veckans gång, då hade jag kunnat planera mina klädval. Men nu gäller det att vara berädd på allt. Badkläder, mjukiskläder, finare kläder, sportkläder + en miljon skor. Låter väl som en lämplig packning? Eller?  


Duckface, yep I know.
En annan dålig sak med att packa mycket är att man får ha fula kläder
på sej sen tills man åker. Idag t.ex. har jag på mej min gamlaste bh och ett par extremt noppiga jeansleggings.

Godmorgon kompisar! Just nu sitter jag och...

Godmorgon kompisar! Just nu sitter jag och äter frukost och tittar på tv. Sen ska jag pallra mig ut på en promenix med hundarna, och sen ska jag packa till ralle. Jag har redan lagt fram mycket kläder och sånt som jag vill ha med. Men nu är jag orolig för att det inte kommer få plats i resväskan. För tro mig, det blev MYCKET kläder. Har nog mer kläder på sängen än i garderoben just nu. Hörs senare!


nostalgi

Lycka är när man går in på ultimate-guitar.com och inser att thinking of you inte innehåller ackord med en massa # eller siffror. Då blir jag glad, för då kan jag spela den. Nu ska jag ta en nostalgitripp till sissådär för 1 år sedan och spela Mario World! Hur kul?


jag är en efterbliven människa

Jag har även upptäck NU att detta här en hejdundrarns' rackabajsbra låt --> Katy Perry – Thinking Of You

Nu ska jag fortsätta kika på 2½ men, DET mina vänner är humor. Fast det har ballat ur lite nu när Jake är stor, fast det är en gammal säsong nu tror jag, så nu är han som han ska va - liten, mullig och underbar!


Internet har kajkat ihop totalt. Jag är le...

Internet har kajkat ihop totalt. Jag är ledsen enda in i själen! sörj med mig. Hungrig är jag också. Himla skit...


det är så jag säger det

Jag har upptäckt något fantastiskt, något som är underbart och vackert på så många sätt och vis. Jag har upptäckt Håkan Hellström! Ja, jag må vara efter men min kärlek till Håkan är just nu enorm. Han är ett musikaliskt geni och jag blir helt salig av hans röst.

Är det detta som är kärlek?

Håkan Hellström – För Sent För Edelweiss

möblerar om min spotify

Japp, en uppfräschning behövdes kände jag. Så nu har jag raderat ganska många playlist och nu håller jag på att göra och lägga till nya, så om ni har nån duuunderplaylist så får ni gärna länka!

lisa ♥ spotify


pose with that guitar of yours




Nu har jag landat hemma i knöa. Ganska skönt eftersom att jag är extreeeemt trött, och so is Adina. Vi dygnade nämligen inatt ba för att vi e så himla cool. Vi har iallafall haft riktigt roligt i Fullen. Vi har badat, spelat fäbotennis och gått en hel del på dass. Sånt man gör i en sommarstuga. Sen så har vi självklart gett vistelsen en liten touch av Lidina. Vi har gått på psykopat jakt, kollar på Criminal Minds och Vänner och annat viktigt. Och just det! Löst korsord har vi minsann också gjort, kunde riktigt känna visdommen flöda igenom mina ådror och hur några rynkor bildades. Uppfriskande!

På lördag åker vi till Ralle! Wohooo, en hel vecka med min älsklings Adina. We're gonna drive each other cräääjzyy. Lovley.. ;) Dock känner jag mej något oförberedd på packningsfronten, vilket är väldigt sällsynt när man heter Lisa Östergrens.


Vi lever och mår bra! Och trots att vi var...

foto_4969 (MMS)

Vi lever och mår bra! Och trots att vi var extremt rädd igår så ska vi sova här en natt till och - wait for it - kolla på crimie!


Just nu tittar jag och adina på vänner! Vi...

foto_4967 (MMS)

Just nu tittar jag och adina på vänner! Vi är även något rädda, med tanke på hur mycket crimie vi har kollat på så vet vi att två tonårstjejer ensamma i en stuga i skogen inte bådar gott.. hälsa min familj att jag älskar dom. <3


Redo för fullen!

foto_4954 (MMS)

Redo för fullen!


äntligen

Tjohooo, jag kommer visst kunna blogga innan imorgon ikväll, för nu har jag äntligen fixat så att jag kan mobilblogga.


let me hear you say: kiiiiing!

Hej! Jag kommer inte uppdatera något mer nu förns typ, imorgon kväll. För nu om ungfär en timme så åker jag och Adina till Fullen, det kommer bli gryyymt. Fast vi får skippa Crimie tittandet med tanke på att vi kommer befinna oss i en stuga in the middle of nowhere. Vi ska nog ta igen på lite Vänner tittande istället! Adina ligger sorgligt mycket efter.. men jag tycker om henne ändå. Sen så ska Adina ta med sin ipod + högtalare, så vi kan dunka gamla godingar aall niight long. Sen så blir det bara en massa mys med godis och sådant trevligt. Det blir king! ♥



I löv you, honey bee ♥

right here, right now



Jag som hoppades på att få vakna och se solsken, men istället är det sånt här skitväder. Inte kul. Just nu tittar jag på Vänner! Det är inte helt illa det heller faktiskt, men nog hade jag föredragit att sola och bada. Imorgon blir det sköj iallafall, då ska jag och min kära Adina sova i fullen! Det blir gött.


hörs imorgon

Jag tycker att alla borde hålla tummarna för att det är fiiint väder imorgon, jag vill bada och sola!!
Nu ska jag iallafall gå och lägga mej, får hoppas att det inte är lika stekhett i mitt rum som det är här, då kan ju jag glömma att få någon som helst sömn inatt.

Godnatt!


800 grader

...Okej, inte riktigt. Men nära inpå! 28 feta grader har vi i huset just nu, fattar ni att jag håller på att försmäktar eller? Jag har iallafall gjort mej sovklar nu, eller datorklar som det även kallas på sommarlovet. Har duschat, borstat tänderna, satt upp håret och bytt kläder. Myyys, nu ska jag nörda i någon timme innan jag ska sova i denna hetta.


scared

† adina ståhl. säger:
dududu, gissa vad jag gick idag?

~ lisa säger:

du fick en vibrator från durex


† adina ståhl. säger:

..
okej, det där var bara läskigt! hur visste du det?!



Lite lustigt, det var jag som startade skämtet men nu är det jag som känner mej förvirrad, och lite rädd.


cool man är

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska spela gitarr och låtsas att jag är världsbäst på att sjunga. Jag är inte världsbäst på att sjunga. Men man tager vad man haver liksom, right?


det ska va gött å leva

Jag har haft en alldeles dunderhärlig dag i Fullen tillsammans med mamma, pappa och min morbror Per. Vi har en sommarstuga där så vi har egen badplats också. Har stekt i solen med bra musik i öronen, helt perfekt. Sen när man är lagomt friterad så slänger man sej i sjön. Det är sånna här dagar det verkligen är gött att få leva. Blir det fint imorgon med så ska vi åka dit igen och sola och bada.

Nu har jag nyss tryckt i mej en massa grillat ute på altanen och nu lyssnar jag på härlig sommarmusik och läser lite bloggar.

Klockren dag!


jag och mamma i Mallorca

jag säger godnatt alldeles för sent

Här sitter jag i lugn och ro och tänker på allt mellan himmel och jord och helt plötsligt har klockan gått och blivit 2! Helt sinnessjukt, när hände det? Jag är inte ens trött, haha. Skapligt duktig jag är på att vända på dygnet alltså. Just nu lyssnar jag på Lars Winnerbäck och knåpar på en packnings-lista till Ralle. 

Nu ska jag iallafall ta och gå och sova. 
Godnatt ♥ 



 
yeah baby

godkväll

Tjo gott folk! Min dag har spenderats med Adiiina, vi har stekt i solen och kollat på Criminal Minds. Och let's not forget - ätit pizza. Det var dagens lycka alltså, jag älskar pizza. Men vi åt även nyttigheter, en massa frukt! Inte ofta det händer. Sen så har vi även planerat inför Ralle, lördag 10/7 bär det iväg ner till Småland där vi ska spendera en heeel vecka tillsammans i en husvagn, OJ vad roligt vi kommer ha alltså! Och OJ vad vi kommer gå varandra på nerverna, haha. Men det kommer bli succé, helt klart!

Här kommer det bildbevis på att vi var nyttig ikväll.




sympati



Jag blir ledsen i hjärtat varje gång jag ser den här reklamen. När han blir behandlad sådär som barn så vad förväntar dom sej? Klart han blir en angry whopper då när han blir stor.. ja, det är så jag känner.

Jag har umgåtts för mycket med Adina känner jag. Det är oftast hon som får sympati kriser.

geek

Sitter just nu och tittar på Vänner och snart ska jag frakta mej ner till TV soffan och kolla på Criminal Minds.

Lovley.

egentligen behöver det inte va hemligt, men det blir roligare så!

Hej! Dagen med Pelleplutt var kung, vi kollade på en riktigt bra rysare/thriller, Prom Night. Den kan jag starkt rekomendera för er som inte vill ha bara slakteri i en rysare. Nu på kvällen drog jag och Bella iväg på träning med 96orna, men nu har jag RIKTIGT uppehåll. Dock med egen träning för att inte tappa flåset givetvis. Träningen var iallafall helt OK. Just nu sitter jag och bara tar det chill i min nyinköpta jumpsuit!

Just nu håller jag och Adina på att smider hemlighetsstämplade planer, jag kan iallafall lova att om det blir av, så lär det bli storslaget! Ni kan få en ledtråd: 28 juli... ;)


good morning

Godmorgon! Jag ska strax kasta mej på cykeln och möta upp Pelle på byn. Vi ska hyra film och lite sånt och sen så cyklar vi hem hit och chillar järnet. Blir väl en hundpromenad på sin höjd, haha. Jag har träningsvärk i både mage och lår idag, men det är gött! Då känner man att man att det tar och att man ansträngt sej.

Ha det gött hörreni, så hörs vi mer senare!


foo fighters



Härlig låt i riktig Lisa-anda. In fact så hörde jag den här låten första gången för bara några minuter sen på MTV, och jag tänkte att "den här kommer jag gilla" och det visade sej vara sant.

RSS 2.0