ciao bella

Imorgon mina vänner är det freeedaaagsmyyyys, och exakt det är vad som står på vårt schema! Först ska vi se film, Ciao Bella. Sen ska vi säkert prata om filmen, sen rundar vi av den här veckan med fika! HUR underbart? Skitbra ju. 

Nästa vecka är det prao.. det längtar jag inte sådär värst mycket till. Ska jobba i skoaffär'N, kommer antagligen inte bli mycket jobb till mej. Men det är bara att göra det bästa av det. Right?

Kläm på er ♥

no regrets, just love

Jag antar dom flesta hört låten teenage dream med katy perry? Och sett videon. Är inte killen i den videon bara det finaste ni sett!? Jag blir helt galen, han är sjuuuukt het!!

Var bara tvugen att säga det.


22:12

Kanske borde slänga in en snabb uppdatering innan jag ska sova. Men jag har just inget intressant att skriva om.. livet på celsiusskolan flyter på som vanligt, igår gjorde jag och Pelle en jättestor penis i lera. Sånt gör man ju varje dag, eller? Annars händer det inte mycket som är värt att skrivas i bloggen tror jag, skulle jag skriva ner hela mina dagar i detalj så skulle ni som läser somna, och det vill vi ju inte.

Imorgon ska jag ta och spendera några timmar efter skolan med kusin Britta, det blir awesome.

Ni får ursäkta att min blogg är så tråkig med bara tråkiga korta inlägg med bara text. Jag orkar inte anstränga mej, noll inspiration. Får se om det blir nåt lyft i bloggvärlden för mej framöver.

blabla

Är på riktigt kasst humör. Blir så arg på mej själv. Jag måste börja lägga fokus på rätt saker, se framåt och tänka ett steg längre.

Ska ta och titta på ett till avsnitt one tree hill, sen blir det sängen. Trött som få..
Godnatt ♥

beslutsångest

Jag har stått i en halvtimme och velat och grubblat på ifall jag ska ha svarta eller gråa byxor imorgon, eller leggings. Dagens i-landsproblem kanske? Anyway, på den där halvtimmen kom jag fram till att imorgon ska jag ha svarta byxor. Eller gråa. Eller leggings.

Hopplöst!!!
Nu ska jag läsa min bok om andra världskriget och bli rädd.
godnattkyssar.

sex, broccolisoppa och flyttfeber

Så har vi sparkat igång den här temaveckan! Vi har sett på en film och pratat.. om sex. Kul eller? Aja, kommer nog bli kanoners det här. Om inte annat så är nog alla nöjd med att slippa alla lektioner iallfall.

Nu ska jag snart ta och krypa ner i ett varmt skönt bubbelbad! Har varit så frysen hela dagen. Sen ska vi äta ost och broccolisoppa + pannkakor till kvällsmat, som jag beställde hehe, mums mums! Sen så ska jag väl bara slöa här hela kvällen, vilt. Känns som att jag har en förkylning i kroppen som ligger och väntar på att gå till attack. Men jag ska göra mitt bästa för att kämpa emot, ingen sjukling här inte, nej tack.

Annars då? Jo jag har drabbats lite smått av flyttfeber, känner att jag verkligen vill flytta nu och bo och reda mej själv! Himla skönt. Fast å andra sidan så vill jag inte åka ifrån kompisarna (och mamma och pappa heller, heheho) det skulle ju kännas ganska trist.. men ändå! Kuul å bo i en stad :D

Nu ska jag fortsätta dagdrömma om stadslivet ;)
tjingeling ♥


kom änglar

så frälst av den farliga branten
jag liksom föll över kanten



nå random

Förlust mot div 2 på straffar, sved rejält. Båda lagen spelade bra men vi vet ju alla att vi 95or är snäppet bättre ;) Men min käke är helt fucked up nu, fick en boll rätt i nyllet. Men tänkte inte så mycket mer på det utan spelade vidare, sen så började det värka ut åt h*lvete i käken. Gör inte lika ont nu, men nåt knas är det iallfall, känns som att käken ska åka ur led så fort jag äter eller pratar.

Imorgon börjar våran temavecka, ska bli sköj haha. Skönt att slippa alla vanliga lektioner! Fast har en hel del plugg och läxor som måste göras ändå, fast det gör jag hemma.


Ha det gött, huuj.

sunshine

Godmorgon! Superfint väder idag, man kan inte annat än bli på bra humör utav det. Jag vaknade iallfall tidigt idag, halv 10, vilket är konstigt eftersom jag inte somnade förns runt 3 igår, hehe.. mina sömnrutiner är inte dom bästa på helger och lov. Men det var skönt att komma upp i tid för en gångsskull faktiskt. Jag har hunnit äta frukost och städat ordentligt i rummet, det gillas. Halv två cyklar jag och pappa ner på ön för att spela lite fotboll. Eller, jag ska spela, han ska coacha. Men innan dess så ska jag bränna av några avsnitt av 7th heaven!

Tjing ♥

Chicken

Det vart en hederlig hundpromenad idag ändå, dock i rask takt så jag blev inte alltför uttråkad, hehe. Nu har jag nyss vart nere och gått igenom alla kvällsrutiner så som borsta tänderna, borsta håret, tvätta ansiktet med tvättkräm, hävt på lite ansiktsvatten och tillsist fuktkräm för fejset. Sen så är jag redo för att sova!

Imorgon är en ny dag som ska bli en bättre dag. Det fotbollsavslutning som står på schemat, det blir match mellan div 1 och div 2, sen så blir det pizza på nuläll med laget. Myspys! Jag älskar vårat lag. Hoppas vi får hålla ihop ett tag till!

Fick även reda på igår att den gymnasielinje jag vill gå (just nu), humanistiska programmet, kommer finnas på vasaskolan i Gävle. Skitskönt att veta att OM jag kommer gå det så slipper jag flytta till Skövde eller Borås haha.. Plus att det är jättelämpligt ifall jag skulle flytta till just Gävle med tanke på att vi redan har en lägenhet där.
Så jag sitter och leker med tanken på att flytta nu. Finns så otroligt många fördelar! Jag har längtat efter att få bo själv jättelänge och jag vet att jag skulle klara av det bra. Men sen så finns det ju nackdelar också, det blir helt nytt och man känner kanske inte en enda själ på skolan så då kan det lätt bli ensamt, iallfall i början. Menmen, ska inte tänka alltför mycket på det. Jag kanske hinner ändra mej angående gymnasieval också, vem vet? Men som det ser ut och som jag känner just nu, så kommer jag antagligen följa i storasysters fotspår och flytta till Gävle. Herregud vad läskigt.. Jag är en riktig chicken när det väl kommer till kritan känner jag.

boring

Har bara ugglat framför datorn hela dagen.. suck. Helt värdelöst! Inget ordentligt har jag ätit heller så jag känner mej helt konstig i kroppen och huvudet värker. Inte världens bästa dag om man säger så.

Funderar på ifall jag ska ta med mej hundarna ut på en joggingrunda.. Men då kommer jag få släpa Alfons efter mej. Och tar jag bara Melker så känner jag mej så taskig, haha. Och jag vägrar gå, gå är tråkigt. Man kommer ingen vart, det ska va fart och fläkt.


why can't this be love?

jag sitter och lyssnar på 80-tals "rock" så som t.ex. Van Halen och The Cure, klock-rent.



Känns som att det aldrig mer kommer komma sånna här riktiga klassiker igen.
Jag tror inte många kommer sitta år 2040 och dunka Justin Bieber och tänka "those were the days"
Eller?

cry me a river

Jag, Matilda och Pelle har nyss gråtit floder till The Last Song, vi satt och snyftade ikapp genom i princip hela filmen. Efter skolan idag så gick vi och köpte massa ingredienser till tacos, sen så lagade vi världens godaste tacos som vi åt ihjäl oss av. Vi har nyss kollat på idol och nu ska vi se en till bölfilm, fast det känns som att det kommer suga gammal åsneballe. Men det är ju sånt som visar sej.

Förövrigt så håller vi på och jobbar med ett kungligt grupparbete på musiken. Jag, Julia, Pelle, Elin Å och Matilda jobbar med 80-talet och vi har en massa roliga idéer, så det kommer bli succé :D Skitbra.

Nu ska vi fortsätta kolla på den dåliga filmen.
Ha det så kult på resturangen, hejdåååå.


babbel

Har faktiskt kommit en bit på vägen med fysiken nu, med lite (läs: mycket) hjälp av pappa. Fast jag fattar fortfarande noll kokosboll. Helt stutt.

Imorgon blir det ännu en chilldag, vi ska nämligen på teater, eller musikal närmare bestämt. Annie heter den och det är några i nian som är med i den. Sen på kvällen blir det mys med bästa brudarna. Vi ska laga mat och kika på idol och så. En lugn och mysig fredagskväll bara :)

Nästa vecka ser jag och många andra nior framemot, inga riktiga lektioner alls (!!) för vi har temavecka, sex&samlevnad mohaha. Ska bli grymt kul att se vad lärarna kokat ihop den veckan ;)

Nu ska jag svalka hjärnan med lite 7th heaven, sen blir det lite mer fysikplugg och sen soova.
 


påminnelse till mej själv: håll käft på fysiklektionerna.

Det är en jobbig känsla att inte förstå.
Så känner jag mej just nu, jag sitter med fysikhäftet framför mej och har den senaste halvtimmen stirrat mej blind på frågan "Mattias vattenkokare är på 2200 W. Hur många ampere är strömstyrkan?"
Och min hjärna bara vägrar samarbete. Vad är egentligen watt, ampere och strömstyrka? Ska inte jag veta det? Alla olika termer och siffror bara hoppar runt i huvudet på mej och jag får ingen ordning på nånting. Förbannat irreterande är det.

Där fick jag för att jag på förra fysiklektionen kläckte ur mej "det är faktiskt inte så komplicerat som det låter.." bara för att jag för en gångs skull fattade EN uppgift. Det fick jag äta upp. 


 

waiting on the world to change


volt, ampere, spänning... blablabla

Skol DM gick skiiiiit rent ut sagt. Vi torskade med ja.. mycket? Så det sög sådär skapligt mycket. Nu sitter jag här och har en massa fysikuträkningar som snurrar runt i huvudet på mej. Hemsk känsla.

Imorgon har vi i elevrådet utbildningsdag hela dagen, det skulle jag nog helst slippa känns det som. Suck!
Pusshuj ♥


Slavery stitched into the fabric of my clothes.



Jag vill att ni kollar på hela videon, det gör ont i hjärtat på mej.
Men jag måste ju säga att det är ett otroligt bra sätt att få fram ett budskap på. Musik är mäktigt och det är ett bra sätt att få människor att reagera. Plus att det är en otroligt fin låt med en fängslande text med en viktig mening.

"There aint no reason things are this way
It's how they always been and they intend to stay.

I can't explain why we live this way, we do it everyday"

how far we've come



♥ 9:A ♥

fokus på framtiden

Jag överlevde kvällen igår och nu är mamma och pappa hemma igen och allt är i sin ordning. Men jag och Adina hade riktigt kungliga dagar, tack för det vännen! Grymt uppskattat ska du veta :)

Nu sitter jag här och läser igenom lite gymnasieprogram, sjukt läskigt. Har varit helt inställd på att flytta men har ändå tänkt att jag kommer bli tvungen att bo kvar för att jag kommer säkert vilja gå något gymnasium i byn, men som det känns nu angående gymnasievalet så kommer jag nog bli tvungen att flytta.. då känns det helt plötsligt mycket mer skrämmande och mer verkligt. Dock hinner jag väl ändra mej minst 2158 gånger.

Och fattar ni vilken press det är nu? Man ska söka på höstterminsbetygen, så nu ska jag plugga röven av mej. Ska bl.a göra mvg/vg uppgift i fysiken och en bokrecension om en bok som handlar om 2:a världskriget. Hey ho, let's go! Det brinner i knutarna gott folk.

Imorgon är det skol DM i fotboll, riktigt sköj.


barnbidrag och namnsdag, inte illa pinkat

Jag är rädd. Det är mörkt och läskigt och jag är ensam. Och klockan är ändå bara tjugo i 8. Jag säger som Melissa Horn "hur ska det gå?". Hittills har jag gjort följande saker för att fördriva tiden sen jag kom hem ifrån skolan:

• Gjort eld
• Städat
• Gått en långpromenad med hundarna
• Ätit nudlar
• Kollat på OTH
• Ätit godis
• Kollat på 7th heaven
• Spelat gitarr

Och nu sitter jag här och fruktansvärt rädd.

Jag har namnsdag idag btw! Grattis till mej och alla andra Lisor, hihi.


KATASTROF

Alltså vad är detta. Jag är djupt och innerligt upprörd, vilka kompletta IDIOTER har röstat fram en fetto plats åt SDs fettorövar i riksdagen!? Vart är Sverige påväg? Och nu är ju frågan, vilket block kommer få samarbeta med rasister. Jag ber till gud att det inte ska bli alliansen, min älskade allians. Sjunk inte så lågt!!! Och inte dom rödgröna heller för den delen, inte för att dom har särskillt stor plats i mitt hjärta, men SD ska banne mej inte ha något stöd alls.
Ja, det var min åsikt. Så nu frågar jag er kära reeeaaders, vad ska vi göra åt detta!?
Om 4 år har jag rösträtt, då bli det andra bullar!

I'm singing in the rain

Har nyss vart ute i spöregnet och kört agility med Alfons och Melker, gissa om dom tyckte det var roligt! Alfons flög fram och var superduktig, och Melker.. ja, Melker var överallt på samma gång. Han är lite egen.. Men det var roligt iallafall. Och nu har dom nyss fått mat också så dom är riktigt nöjda. Jag försöker ta tag i engelska läxan, får se om det blir nåt av det eller inte. 


mina guldpojkar ♥

dreams

Yoo people! Hur är läget? Jag och Adina har det riktigt bra här hemma, vi har nyss vart ute på en skogspromenad med hundarna och pratat om våra framtidsplaner. Vi började prata om vilka gymnasium vi ville gå osv. Sen så började vi prata om vart vi såg oss själva om 5 år. Och det slutade med att vi pratade om hur vi ville att våra drömbröllop skulle se ut och självklart så diskuterade vi hur våra män ska se ut och hur dom ska vara. Haha! Man kan ju drömma, right? Det var iallafall väldigt.. tjejigt. Adina ska snart iväg en sväng och gå på nån musikal tror jag. Så jag får några timmar helt ensam.. läskigt. Jag kommer antagligen sitta här och streckkolla på massa tvserier. Sen så kommer hon hit igen och sover över sista natten. Jag lovar att hon kommer göra så att vi missar bussen imorgon.. hon är en extrem tidsoptimist. Meeen tur för henne att jag tycker om henne ändå.

Kollade på första avsnittet på 8:onde säsongen av one tree hill imorse, det var sjukt bra! 8:onde säsongen kommer bli asbra, jag bara känner det!


breakfast the american way

Goooodmorgon mina vänner! Jag och Adina är uppe med tuppen och ska äta american pancakes till frukost. HUR mysigt?? Ikväll ska vi på prrraise explosion.

Nu ska vi ha en perfekt lördagsmorgon.
Puss på er ♥


just get back up when it knocks you down.

Godkväller alla människor! Jag och Adina är superduper trött, och klockan är bara 11. Tragiskt! Vi har haft en riktigt bra början på våran weekend i Knåda. Vi har käkat tuffing, vart hurtig och gått ut med hundarna, twice. Också knäppte vi lite kort och sånt då. Sen så har vi kollat på One tree hill och ätit godis och sånt. Mys :)

workout, eller?

Tjosan! Ikväll har jag nog varit mer effektiv än jag varit på läänge. Jag och pappa har hjälpts åt att ställa iordning inför imorgon när dom åker till Gotland och jag och Adina ska leva married life här hemma. Pappa har lagat massa mat och jag har städat hela huset, och då ska jag tala om att vi har skapligt mycket hus. Så det blev som ett träningspass, haha. Men nu är allt rent och fräsht! Mycket skönt :)

Imorgon väntar en skoldag som innehåller bajsigt franska läxförhör och skolfoto! Och alla vet nog vad skolfoto i nian innebär..? Våran klass har ett enkelt men kungligt tema, höhö. Kommer bli så roligt! Kan passa på att säga att jag älskar våran klass ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag göra ansiktsmask och måla naglarna, tjejigt värre.
Puss!


om man ändå vore rik

När jag blir vuxen ska jag ha ett jobb där man tjänar äckligt mycket pengar. Också ska jag flytta till en storstad och ha en kunglig lägenhet med walk-in-closet där det finns stört mycket snygga kläder och mängder av skor!

Det är min dröm ♥
Materialist? Javisst!








lycka!!!

Fysiken ska inte alls lämnas in imorgon! UNDERBART
Nu kan jag leva mitt liv så som det bör levas i några timmar innan jag dyker i säng och får ordentligt med sömn. Härliga tider, jag känner hur hoppet växer inom mej.

kommer bli en sent ikväll..

Här sitter jag och har massvis kvar att göra på fysiken som ska in imorgon! Hur lyckat? Inte så värst. Plus att halv åtta hos mig börjar ca nu.

Hur många timmars sömn ska vi chansa på? 4-5?

hej

Jag sitter och tragglar engelska&franska glosor nu. Går ju sissådär med tanke på att jag tittar på One Tree Hill samtidigt, heh. Men jag försöker åtminstone?
I helgen ska Adina bo hos mej för mina föräldrar åker till Gotland på fredagmorgon. It's gonna be great ☻

Ska avsluta med att tala om att Blondinbella ger mej prestationsångest.
Bara så att ni vet.


00:26

Det är något fel på mej. Jag vart nyss sugen på frukt, japp FRUKT. Jag blir aldrig sugen på frukt? Men anyway, nu blev jag det så jag har nyss tryckt i mej en banan, ett äpple och en nektarin. Och nu ska jag kolla på How I Met Your Mother.

Jag borde verkligen sova, men det har redan spårat ur det här med att komma i säng i tid så varför inte kötta på?

Godnatt ♥


alliansen!



kung ☻

botten

Jag är på så äckligt dåligt humör just nu. Vi förlorade med 5-1 mot Delsbo och matchen var riktigt seg. 
Britta sov iallafall här inatt och vi har haft det riktigt trevligt med godis och massa mysiga tonårsfilmer.

Och nu sitter jag här och måste självklart skriva klart SO läxan i sista minuten, varför gör jag såhär mot mej själv? Det kan man ju fråga sej. Just nu vill jag bara sova och eventuellt spela lite gitarr..

Herrå livet.

KUNGKVÄLL! Jag älskar er b-rudar, ni är bäst ♥

I'm off to Elin!

Där spenderas kvällen med b-rudarna. Kung ba jao :)



sånt här händer ju varje dag. eller?

För några månader sen så träffade jag på min gamla fritidsfröken Ulla-Marie och vi pratade lite och hon påstod att jag bara måste skicka in mig till någon modellagentur, jag tog det väl inte direkt på allvar om man säger så.
Och nu för någon dag sen så har min mamma fått ett mail från Ulla-Marie där hon skriver att hon skickat in en bild på mej till en modellagentur i Stockholm, och idag (tror jag) så hade mamma fått ett till mail där Ulla-Marie vidarebefodrat svaret hon fått från modellagenturen och de skrev att de gärna ville träffa mej så att jag kunde fylla i en ansökan och ta några enkla bilder.

HUR sjukt?


godmorgon ♥

Hej! Nu ska jag strax kuta iväg till bussen, ser ut som att det kommer bli fint väder idag. Asbra ju! :)
Ha en grymt bra dag!



godnatt ♥

Jag ger upp för ikväll. Nu måste jag sova och ladda inför en ny skoldag.
Ibland suger livet rätt hårt.

Godnatt min tappra soldater, stay strong!

herrå livet

Jag är SÅHÄÄÄÄÄÄR nära att hoppa ut genom mitt fönster nu. Jag är hungrig, förkyld, trött plus att jag badar i läxor som bara vägrar att bli klara. Men det fatta man ju.

Och jag kan verkligen inteinteinte bli sjuk nu! Vi spelar näst sista matchen på torsdag och sen så har jag planerat in en riktig kanon-helg! På fredagkväll vankas det festligheter som det låter, på lördag ska vi först upp till min mormor och morfars stuga (jag har aldrig vart där, ska bli spännande!) och fira min moster Carina. Sen på kvällen kommer Britta och sover här, vi ska käka 70 kg godis och bara ha det allmänt gött.

Så ikväll ska jag lägga mej i tid. Jag ska minsann inte bli sjuk! 


kioskmongo



Jag gör läxor på riktigt! Eller, jag har åtminstone tryckt upp wordpad den här gången. Så vi räknar det här som att göra läxor på riktigt. Jag har tänkt sätta igång med SOn först, jag måste ha eld i baken innan jag kommer igång med fysiken.

Imorgon sitter jag och Julia i kiosken, megachill!

har jag nån frivillig som vill göra mina läxor..? ingen? nähe.

Sitter här och hade tänkt att tagit tag i det här med läxorna, men jag känner att det sakta men säkert skiter sej. Att det ska vara så svårt att bara få ändan ur vagnen och göra det! Jag hatar att ha saker som hänger över en som måste göras, och då kan man ju tro att det är något som gör att man gör klart saker i tid men nejnej, även fast jag hatar att ha saker som hänger över mej så måste jag ha press på mej för att få det gjort. Åh jag blir så irreterad på mej själv!!

Idag har vi varit uppe hos mormor och morfar och blivit bjuden på mat, det blev grillat som vi satt ute i solen och åt! Mums. Sen så när jag kom hem så snodde jag om till träningskläder också cyklade jag och Matilda iväg på träning.

Och nu ska jag titta på one tree hill fast jag egentligen ska göra läxor.
tjing!

what kind of blue, are you?



Erin McCarley - Pony (it's ok)
inte en låt som jag vanligtvis skulle fastna för, lite för seg för min smak. Men jag hörde den på One tree hill när det är ett så gulligt klipp på jamie! Så jag föll pladask för låten bara därför nästan.

helg är grejen

Gud vad gott det är med kräftor alltså! Helt insane, jag och Adina åt hur mycket som helst igår. Vi hade det hur mysigt som helst. Vi satt i deras jättefina lusthus med massvis med värmeljus också hade vi filtar och täcken eftersom det är ganska kallt där. Också hade vi bra musik! Sen när vi hade käkat så satt vi och bara pratade och myste på tills klockan blev runt halv 11, då gick vi in och kikade på that's 70's show tills vi somnade nöjda och belåtna! Och idag har vi inte gjort något speciellt, vi har bara degat och tittat på ännu mer that's 70's show.

Nu är jag hemma och har fått mat i magen, snart styr jag, Matilda, Julia och Pelle kosan upp på byn för en tjejkväll!


fredag baby

Ikväll väntar kräftparty hos min fina Adina! Det kommer bli så underbart bäst. Jag håller för tillfället på att svälta ihjäl, men jag ska spara mej tills senare ikväll. Synd att min kamera är pajj, skulle vilja ta bilder ifrån kvällen. Vi ska göra det supermysigt i Adinas lusthus som dom har på gården, med tända ljus, filtar och musik! Heho :D ♥

Ha en bra fredagskväll!


well I've heard there was a sacred chord.

It's not a cry you hear at night
It's not somebody who's seen the light


It's cold and it's a broken, Hallelujah.

det fatta man ju

Div 1 tränade med A-lags tjejerna ikväll, jobbig men kul träning och det gick hyfsat bra faktiskt! Så nu har jag duschat och tagit fram kläder tills imorgon också gick jag upp med datorn för att börja på med SO och fysik uppgifterna, men likt förbannat sitter jag här och gör allt annat än att pluggar. Jag nöter facebook, spelar gitarr, nöter mer facebook, chattar lite, ja ni fattar min poäng.

Nu ska jag ta tag i mitt liv!
Hörs då, huuuj ♥


snabb och tråkig uppdatering

Skola, plugg, äta, träning. Så har min dag sett ut, har bara träningen kvar.
Imorgon är det äntligen fredag och jag sover hos Adina och vi ska ha kräftkalas! Så de så.


And I'm sick and tired, of bein' the good guy


You Me At Six - kiss and tell, akustisk.

Så sjukt mysig låt! Akustiskt ska det va. Har laddat över massvis med bra musik till mp3n nu, så nu ska jag gå och lägga mej och lyssna på musik och sen sova. Imorgon ska jag och många andra tappra soldater kämpa oss igenom ännu en dag på Celsius.

Godnatt ♥

(Förresten, upptäckte nyss att man kan göra små smilisar och annat sköj på samma sätt man gör hjärtan fast med andra siffror. Bra grejor alltså ☻ ☺ ♠ ♣ ♦)

Såhär rolig är jag

Gud vad min blogg sakta men säkert dör! Men jag har ju inte så mycket kul att komma med nu när man bara nöter på i skolan hela dagarna. Har tagit en dusch nu och gjort lite ansiktsmask och annat tjosan, kan ju slinka in med ett litet tips om apolivas ansiktsvatten, det är riktigt bra. Känns dock lite ostabilt att stödja apoliva-tjejen, men det får gå för den här gången..

Nu ska jag ta tag i lite plugg! Jag får ångest när jag tittar på fysikuppgiften, handlar om generatorer och massa bajs. Sånt som helt enkelt INTE går in i min hjärna! Helt omöjligt. Sen en SO uppgift som har med politik och göra, det är inte så himla illa faktiskt, ganska kul.

Jag bestämde mej innan skolan drog igång att jag skulle satsa nu och verkligen köra på och gå ut med riktigt fina betyg, kan ju bli intressant att se hur det blir med den saken när orken sviker efter bara 2 veckor i skolan, haha!


Jag stödjer apolivatjejen och tycker att politik är intressant, hur konstig är jag på en skala?

RSS 2.0