Phoebe Buffay, vilken stjärna

Jag kollade lite på Vänner, säsong 1 idag! Så hiiimla längesen jag tittade på Vänner nu. Anyway, jag kollade på det när det var strömlöst här (kollade på bärbara datorn) och då kom jag osökt att tänka på en låt som hon sjunger någon gång i första säsongen då det är strömavbrott hos dom!



New York City has no power,
And the milk is getting sour,
But to me it is not scary
'cause I stay away from dairy.
LA la,la LA la,LA la....

Blame it on the åska

Ursäkta dålig uppdatering idag, men 9/10 utav mina vakna timmar idag har varit strömlösa. Jag som vaknade som en liten duracellkanin och tänkte träna och städa och en massa. Några sekunder senare vräkte regnet ner och sen vart det jordens dunder åska! Så då satte jag mej och spelade lite gitarr och sen han tröttheten efter gårdagens shoppingrunda ikapp mej.

Men sen när det klarnade upp här mot kvällen så drog Pelle med mej ut på ett träningspass på ön. Så vi tog cyklarna och möttes på ön, där körde vi några riktiga killer-styrkeövningar och lite intervaller. Sen så cyklade vi hem och nu sitter jag här och väntar på att Criminal Minds ska börja. Jag vill se min älskling, Derek Morgan! Jag har laddat över en massa bilder på honom nu till mobilen :D ♥


Ursäkta dåliga bilder men honestly, vem orkar bry sej?


Oversize linne, Gina Tricot 129:-
Bh, Lindex 99:-


Liten väska, Lindex 199:-


Jeansshorts, H&M 199:-


(klicka)
Jumpsuit, Cubus 249:-


Vi har gjort Gävle.. på riktigt Edsby-vis.

Dagen kan sammanfattas med dom här tre orden: flumm, kaos, trötta ben & superkul! Och jag är ganska säker på att dom som var på stan idag har hunnit dumförklara oss ett antal gånger så som vi hållt på, haha. Men då hade vi för lymmla roligt också. 

Vi hittade allihopa riktigt mycket bra grejer och vi åkte hem nöjda. Dagen har varit hel lyckad. Vi sprang först i en massa affärer sen vart det en mysig lunch på nian. Sen mera shopping, glass på donken, missade tåget och fick vänta i 2 timmar (!!), lite mer shopping och slutligen glass och lite mat på donken igen.

Det var riktigt surt att missa tåget kan jag tala om, vi var allihopa trötta och nöjda. Så vi kutar för allt var vi är värd till stationen (vi höll på att förlora Pelle på cupen). Men när vi väl hetsas oss fram till stationen så ser vi hur tåget fridfullt glider iväg. Så efter att ha gnällt ett bra tag så beslöt vi oss för att fräsha till oss och byta om, så vi spenderade ungefär 30 minuter inne på en toalett, haha. Sen så gick vi och tittade i lite mer affärer en snabbis och sen vart det som sagt donken som avslutning på denna dag!

Tack för dagen brudar, den lär vi inte glömma på ett bra tag! ♥
(Bilderna är urusla, men jag orkade inte fetta med mej kameran.)


Förstår inte uppsåndelsen över denna simpla dryck. Smakade svag saft? Men helt ok antar jag.


Bilden förklarar varför jag valde "kaos" som ett av orden som beskrev dagen.


Uppfräshning på toaletten, Matilda och jag satte på oss våra nyinköpta jumpsuits!


Mina snyggingar!


Jag och Matilda ♥


Jag och Pelle. ♥

Shemar moore a.k.a Derek "hotstuff" Morgan ♥

perfektion, you just gotta love him.


organized

Jag sitter och skriver en liten söt shopping lista just nu. Det är här min organiserade sida visar sej lite, men jag tycker det är bra. Då vet man vad man är ute efter och på ett ungefär hur mycket det kommer kosta om man hittar allt man vill ha.



Det var dom pengarna det..

Hej! Jag och Adina har haft en skitkul dag, vilket vi oftast brukar ha. Vi har kollat på en maaaassa Crimie. Det har varit helt fantastiskt.

Imorgon åker jag och Pelle (a.k.a Linnea) till Gävle och shoppar! Det kommer bli awesome. Let me hear you say "paaaank". Och jag som var så inställd på att köpa en ny mobil, men ja.. vi får se om det ens kommer på tal något mera efter imorgon. Jag får väl hanka mej fram med min trogna och dampiga vän sony ericsson w302 ett tag till tills jag lyckas spara ihop lite cash. Det ska bli nice med lite shopping iallafall!

nu - gitarr. ♥

Jag vägrar kalla det outfit eller dresscode.

Bonjour mina vänner. Ännu en superhärlig sommardag! Det börjar arta sej riktigt bra nu tycker jag. Var nyss ute på en promenad med hundarna, och jag stormtrivs i värmen! Jag är inte menad för att bo i Sverige, jag borde bo ett land där det är sånt här väder året om, inte bara nån enstaka månad. Inte konstigt att jag hade svår ångest när vi åkte hem från Mallis, haha. 

Strax ska jag cykla iväg till Adina, vet inte riktigt vad vi ska göra. Det blir väl att steka på och kolla lite Crimie. (sött smeknamn till Criminal Minds, tycker ni inte?)

Dagens:


mer ord av lov

Ser ni hur snygg min header är eller?? Just det, as snygg. Varför? För att min käraste vän Adina är ett geni vad det gäller photoshop och mycket annat. ett stooooort TACK ska du ha ♥


bilder samt ord av lov

Hey, nu kommer bilderna! Också ska jag säga att Adina Ståhl är en fantastisk människa som skickade bilderna till mej fast det krånglade och hon fick skicka om vissa bilder osv. And I love your sweet ass ♥

Och just det! Om ni vill läsa om när vi crashade på byn och fick skämmas en hel del så kan ni kolla Adinas blogg 
--> http://astrosmurfen.blogg.se 






























End of story. :)

mrs. derek morgan här

Har inte bloggat något idag eftersom Adina kom till mej igår och sov här, så jag orkade inte blogga något då. Men vi har haft det mys! Vi har kollat på criminal minds och psych, cyklat upp på byn och lekt, knäppt massa kort och bara jollat runt. Sånt som vi gör allra bäst med andra ord! Det har varit kungligt.

Jag håller på och tar emot kort från Adina nu som hon knäppt med sin systeemkaaamera, och jag har fått ganska många nu, men det är några kvar och NU har det bestämt sej för att dampa, så vi får se om det blir några mer bilder eller icke.

Aanyyway, jag och Adina är ju huge crimie nördar. Och då ligger det till såhär Adina + Spencer Reid = sant, och Lisa + Derek Morgan = sant. Bara så ni vet, they're taken.




my man ♥


Midsommarbilder!












Jag och mina kubb-partners. Alldeles innan det här fotot togs så sa jag "mitt lag är alltid bäst" (vinnarskalle) och efter att det här fotot togs så förlorade vi.. haha.








SHAKA DEN FÖR SEAN BANAN!














Imorse på bryggan.


Något som alltid kommer påminna mej om midsommar 2010..


midsommar 2010 = kungligast

Hej! Jag har ganska nyss kommit hem ifrån Matilda, har hunnit packa upp och tagit en dusch. Min midsommar var aaasnice! Vi som var hos Matilda var jag, Julia, Mikaela, Esther, Elin och Linnea. Vi började med att grilla, sen åt vi på altanen. Sen vart Det kubbspelande! Det var Jag, Julia och Matilda mot Mikis, Esther, Elin och Linnea. Vi åkte på storstryk första gången, men nästa vända så fick dom smisk, hehe. Sen fortsatte kvällen med spel, badning, spöksnack, moppeåkning och en massa flumm och skratt! Det var så bra det bara kunde bli. Tyvärr så dog min kamera ganska tidigt på kvällen, men jag hann fota lite med den iallafall och sen knäppte jag några enstaka kort med min kassa mobilkamera också.

Tack för kvällen (och dagen Mikaela, Linnea och Matilda)

glad midsommar!

Runt klockan 6 cyklar jag iväg med en gigantisk packning till Matilda. Det kommer bli kungligt, jag känner det på mej. Och vi har ju till och med tur med vädret! Ligger runt en 25 grader här hemma just nu. Skööönt, det kanske inte blir så obehagligt att bada ändå. Jag ska iallafall ta med mej kameran och försöka komma ihåg att knäppa lite kort som jag ska lägga upp här sen!

Hoppas alla får en fin midsommarafton ♥
/L.


för trött för att sova

Jag har aldrig i mitt 15åriga liv känt en sån trötthet som jag känner just nu. Varenda muskel i min kropp värker, jag har myggbett överallt, jag dör vid tanken på att cykla upp på byn imorgon och köpa mat, jag dör när jag tänker på att vi ska dygna hos Matilda imorgon, jag dör när jag tänker på att det var jag som drog igång hela vi-dygnar-på-midsommar idén. Men just nu känns det inte som att det blir något dygnande för min del iallafall.

så för att sammanfatta:
JAG ÄR TRÖTT.







Hey lady

Även denna av Thriving Ivory.


I'm officially whipped

Tyvärr ja. Eller VI är officiellt piskade. Vi fick stryk med svidande 3-1. Men dom spelade riktigt bra, gotta give 'em that. Men vi höll emot bra nog i andra halvlek iallafall! Men nu glömmer vi det och taggar om till midsommarafton som kommer bli gryym! Måste klura ut vad jag ska ha på mej.. men det slutar nog att jag står där med panik imorgon i vilket fall, haha.


Jag in action mot Söderhamn, tror jag?

finally

Äntligen RIKTIGT sommarväder! Inte en dag för tidigt. Har varit ute i stort sett hela dagen, gått en promenad med hundarna, spelat lite gitarr och bara steeekt. Och lite färg har jag fått faktiskt, jag är riktigt stolt över mej själv. En lite mindre nice sak är att jag har väääärldens största myggbett på ryggen. Det måste ha varit någon liten varelse som levt livet inne hos mej inatt. Har ett myggbett på örat också, Lisa Östergrens ogillar detta. *facebookstyle*

nu ska jag äta och packa, sen är det dags att smiska lite Bollnäsbor.
/L.


1, 2, 3 fanta och rosé

Har den där urdåliga låten i hjärnan nu! Vi lyssnade på den idag hemma hos Matilda och nu sitter den som klister i skallen på stackars mej, jag kommer ju bli hjärntvättad. Och hur pinsam är inte den videon på en skala från 1-10? Vilken merit Kissie, bet that baby's going on your resumé. Applåder!

nej, ska jag ta och gå och lägga mej nu och få några timmars sömn. Imorgon taggar vi bortamatch mot Bollnäs!
godnatt ♥

/L.



subscribe och eran midsommar är kirrad

Detta knåpade jag, Matilda och Linnea ihop idag! Den kommer spelas flitigt på midsommar.
-->spotify länk<--

Mina midsommarplaner? Men kul att ni frågar! (ha-ha)
Jag och ett gäng sköna brudar ska vara hemma hos Matilda, där är det grillning som står högst upp på schemat. Sen blir det nog lite spel, t.ex. kubb. OCH *trumvirvel* vi ska bada! Jajjemen, kung det förstår ni. Så det kommer ju bli rätt awesome.


jag är kär!!!

Som sänd från ovan.


Pax på den.


bilder










händelserik dag

Såhär har min dag sett ut

- Cykla till Matilda.
- Hon, jag och Linnea rodde ut på sjön och hade det nice.
- Vi datanördade ett tag.
- Såg att solen sken, då drog vi ner till bryggan igen och solade. Sen skulle jag och Matilda bada, så vi åkte ut på korven (en sån där avlång sak man kan åka med efter motorbåt) också doppade vi oss. Sen skulle vi kliva av den och upp på bryggan, och Matilda plumsade rätt ner i vattnet. Så skulle hon ta sej upp på korven, men då välte den så jag åkte i plurret så det small om det också. Haha!
- Jag åkte hem och bytte om till träningskläder, sen cyklade jag och Matilda ner på ön och tränade.
- Vi stannade kvar med några fler brudar och kollade på A-lags matchen.
- På hemvägen hoppade min cykelkedja av, såklart liksom haha. Så jag och Matilda gjorde några tappra försök och oljade ner oss rejält. Men det slutade med att pappa fick göra en nödutryckning.
- Kom hem, duschade.
- Slog ner arslet här.



godnatt!

Nu säger jag godnatt, kommer inte blogga förns imorgon kväll troor jag, ska nämligen hem till Matilda ganska tidigt imorgon. Hon, jag och Linnea ska hänga där hemma och om vädret tillåter så blir det steek på hög nivå och kanske till och med årets första (svenska) dopp. Vore inte helt fel!


årets första dopp var på Mallorca i 30 graders värme ♥

Ni får ha en bra dag imorgon!

/L.

en till tanke såhär kvällen till ära

Nu har jag haft bebisar och förlossningar i skallen hela kvällen bara för mitt senaste inlägg, haha. Men anyway, nu till min lilla fundering:

Dom flesta säger ju att hundvalpar luktar gott fast alla nog egentligen innerst inne vet att dom luktar likadant som valpurin på tidningspapper? Är det likadant med nyfödda bebisar? Alla säger att dom luktar så underbaart, fast egentligen luktar dom typ... livmoder?
-------------------------------------------------------------------------------------

~ lisa säger:

ADINA
ligger bebisar innuti livmodern??
jag MÅSTE veta

† adina ståhl. (giiisch, i like you) säger:
hrm...*tänktänktänk*
det borde den väl? eller?

~ lisa säger:
okej, vidrigt. men vi kör på det!

(tur att man är mogen)


"dom gör dej ju inte illa!"

En sak slog mej idag, när jag berättar för folk att jag har en extrem grod-fobi så får jag ALLTID samma respons, och det är "men vadå, dom gör dej ju inte illa? dom är inte farliga" men då ska vi ta tag i det här nu en gång för alla

En fobi behöver väl inte vara sånt som gör ont eller är farligt? Eller har jag fel? I sånna fall så hade jag haft fobi för papper, för att papercutta sej det gör vidrigt ont. Och för att inte tala om att föda barn! Nu har jag ju tack och lov ingen egen erfarenhet av det, men så mycket förstår jag väl att ingen fullkomligt njuter av att pressa ur sej en 3kg varelse som dessutom är röd och skrynklig.

Aja men ni fattar vart jag vill komma?
JAG HATAR GRODOR FÖR ATT DOM ÄR FULA OCH HEMSKA. And that's it.

Så nu har vi rett ut det, nu kan vi gå vidare med våra liv. Vad har ni haft för er idag?

thriving ivory




när shoppingbegäret tar över




Jag är helt såld på sånna här jumpsuits! Det är så fruktansvärt snyggt.

jag, överdriva? pfft, sällan.

Ni som är världens sötaste och länkar mej från era bloggar, ni kan ju vara ännu sötare nu och se till att ändra bloggadressen till min länk? För tänk om någon stackars människa sitter framför sin dator och läser just eran blogg, också får han/hon syn på länken till min blogg också tänker hon/han "YES, wohooo hennes blogg ska jag läsa sen". Också klickar denna arma människa på eran länk, också blir det error eftersom ostergrenslisa.blogg.se är utdött just nu. VAD, jag frågar er, vaaad ska den människan då ta sej till??

...

think I made my point preeetty clear.

rotberger i ett nötskal

Lisa: Näe, jag vågar nog inte cykla över den där bron, jag kommer ju ramla i med cykeln och allt!
Linnea: Men sluta fjanta dej, det märks väl om du ramlar i eller inte!


eftermiddagen i bilder


Brittas söta hundvalp Lipton!










förmiddagen i bilder






















hos bittis in da club

Britta sitter just nu och berättar detaljerat och grovt om en äcklig bok som hon läser just nu. Mysigt, njae. Vi ska cykla upp på byn sen och köpa en fet godispåse så att vi överlever kvällen! Det blir nice. 

Ha det gött

/L.


I wanna be a billionaire



Godmorgon! Ska börja med att dela med mej av det här klippet, en helt grym cover på Travie McCoy's - billionaire. Bättre än orginalet tycker jag, men då är jag ett dödligt stort fan av allt som heter akustiskt också. Men hon är riktigt grym!

Om ca 40 minuter så cyklar jag och Matilda iväg till Linnea för att hänga där under dagen. Och ikväll så åker jag till min kära kusin Britta! Känner att den här dagen kommer bli riktigt fetnice. Tror jag ska tvinga Britta att fota och redigera lite egopics på mej till bloggen också, hehe.

Ha en bra dag allihopa

/L.

I'm back baby!

Nu har jag skaffat en ny blogg. Jag kommer väl antagligen hålla på och fixa och trixa med header och design ett tag nu, så ni kan ju räkna med att det kommer se ut som hej kom och hjälp mej mellan varven. '

Jag har inte tänkt mej att det här ska vara en typisk humorblogg, musikblogg, modeblogg eller allt vad det nu heter. Det här kommer vara en typisk LISA blogg där jag skriver vad som faller mej in just för stunden. Det kommer bli lite musik, lite humor, lite bilder, lite girly stuff som kläder osv. och lite allmän skit bara!

Hope you'll enjoy it

/L.

RSS 2.0