Nu säger jag godnatt ifrån stockholm! Idag...

Nu säger jag godnatt ifrån stockholm! Idag har varit en bra dag, imorgon fortsätter VM i shopping, haha, natti! :)


Nu säger jag godnatt! Btw, Rasmus Seebach ...

Nu säger jag godnatt! Btw, Rasmus Seebach - glad igen är typ världens finaste låt! <3


höstlov baby

Skööööööönt! Så gött med lov nu :) Ikväll blir det fredagsmys på hög nivå och imorgonbitti åker jag och mamma till Stockholm. Vi ska bo hos Erika och Björn under helgen, trevlans. Jag har nyss vart ute med hundarna på en promenad i regnet och nu sitter jag och väntar på mat!

Ha det braa!
Pöss ♥

voilà


hemnas klädskåp

Nu ni! Nu börjar ett mycket fint klädskåp ta form här i mitt rum :) Trevligttrevligt! Passande nu när vi ska till Stockholm snart, så kommer jag förhoppningsvis få stoppa in lite nya kläder i min fina garderob.


stress!

Så kan man beskriva min dag. Iallfall slutet av dagen, det sista med beställningen av klasströjor skulle göras och plus det så skulle jag gå iväg och köpa ett par skor. Men jag lyckades faktiskt med allting, tog lite hjälp av Elsa på tröj-fronten, tack för det! :) så då hann jag lubba iväg mot skoaffärn och kirra ett par snygga stövlar. Ett riktigt fynd må jag säga, dom hade kostat 499:- men jag fick dom för 99:- för jag hade lite rabatt hit och dit, awesome :) Allt slutade med att jag nästaaan missade bussen men hann med i sista sekund, dock vet jag inte om Elsa hann med sin buss, vi får hoppas det.


Duffy, 499:- 99:- !

säger som Eminem jag, cleanin' out my closet

Franskamötet gick bra, helt smärtfritt förutom att jag fick verkligen ta mej i kragen några gånger för att inte börja gapskratta.

Nu är jag helt alone här i huset, skitläskigt. Anledningen till det är för att mamma och pappa har fått fnatt och är iväg till Söderhamn och införskaffar ett nytt klädskåp till mej, hur udda? Anywho, så jag ska väl börja på att ta ut alla mina kläder och så nu snart ur min nuvarande garderob. Trök! Sen ska jag belöna mej själv för att jag varit så effektiv ikväll med några avsnitt Desperate Housewives och någon annan kunglig serie. Fett nice!

Vi hörs å störs ♥

kung

WOHO, klar med hela skiten! Och jag har en timme tillgodo, förbannat stolt över mej själv är jag ska ni veta.

Nu taggar vi franskamöte.

I'm in over my head

Hej hå! Här sitter jag och är mer eller mindre begravd i läxor och liknande skit. Och det ska vara klart innan klockan 6 för då är det franskamöte. Puuh! Jag har nämligen gått och blivit ansvarig för att fixa våra klasströjor, och det kan jag då tala om, det är rörigt när man ska se till så att 26 pers får de tröjor och byxor de vill ha i någon särskilld färg, storlek osv... och jag vill ju att alla ska bli nöjda såklart. Så jag sitter och renskriver listan på beställningar och sånt nu. Sen ska jag skriva klart fysikskiten och sen blir det kemiplugg.

SUCK!!

monster under sängen


Titta vad jag hittade under min säng! En liten Tuff :) Där under har han legat och sovit i ungefär en timme, haha. Och jag har inte märkt nånting alls! Och alldeles nyss så hörde jag att nånting lät under sängen så jag flög upp och blev panikslagen. Då ser jag hur först en liten tass sticker ut och sen liksom ålar han sig ut underifrån sängen, sträcker på sej och gäspar. Och nu ligger lillplutten i mitt knä och verkar ha planer på att sova nån timme till, haha.


ledig tisdag

Idag är vi ledig! Så skönt. Vaknade runt halv 12, då gick jag upp och åt frukost samtidigt som jag kollade på top model 14 och 8. Sen tog jag med hundarna på en långpromenad. Så skööön tisdag :) Dock hade ju detta självklart en hake, vi fick en grymt jobbig hemuppgift i fysik. Så den måste jag ta tag i nu.. suck. Någon som är expert på atombomber?



Over and out ;)

healthy

Imorgon påbörjas sista veckan innan lovet! Grymt skönt. Jag ska ha en liten hälsovecka den här kommande veckan hade jag tänkt, eller jag ska försöka iallfall eftersom jag vill vara extra pigg och fräsh nästa måndag när jag ska fotas på Mika's! Men ja, vi får se hur det går. I'll give it a try.

Imorgon efter skolan ska jag hänga med min kära vän Adina Ståhl, sen knallar jag hemifrån henne ner på ön för fotbollsträning! Awesome :)

Natti ♥


for once

I kvällens godnatt-inlägg tänker jag lägga in några väl valda ord.

Ibland kan saker och ting se väldigt annorlunda ut när man hamnar i ett läge där man kan se det ur ett helt annat perspektiv. Jag gör mina val och står för dom, jag litar på mitt eget sunda förnuft. Om mina val stör er så fine, det kan jag leva med. Men vad ger er rätten att dömma mej? Det jag känner och tror i mitt hjärta, det kan endast jag känna och veta. Och jag kommer aldrig vara tvungen att bevisa nånting för någon. Jag tänker leva mitt liv på ett sätt som jag trivs med.

Godnatt.

sister hazel


Your mistake



Winter

å fåret shaun

Sorry för kass uppdatering, och tyvärr har jag ingen bra ursäkt med tanke på att jag suttit vid datorn i stort sett hela dagen. Jag har iallfall kommit hem efter en grymt rolig kväll med min älskade Linnéa "Pelle" Rotberger och min kära 3männing Louise Östergrens! Längesen jag skrattade så mycket tror jag, haha. Jag citerar det som Louise skrev på facebook:

"Tanten i skräckfilmen: Shaaaaaun!!!!
Tremänningarna Östergrens: .... Å fåret Shaun! :D"

Hahah! Hela situationen var bara för komisk, vi såg när tanten i skräckfilmen skrek "shaauun" och exakt samtidigt började jag och Louise sjunga på den dära fina lilla truddilutten, skrattade så jag höll på att svimma. Hur är det man säger, great minds think alike? Tror det stämmer in på oss.

Tack för kvällen bruds, det var king.

fredag igen

Den här dagen har vart otrooooligt seg, och deppig för matteprovet kunde inte ha gått mycket sämre för mej tror jag, känns inte alls bra. Något positivt med dagen var iallfall att jag + Pelle och Louise hann springa iväg till centrumhuset på lunchen så att jag kunde utnyttja min 20% rabatt. Köpte en supermysig halsduk och ett par militärgröna leggings.

Ikväll blir nog första fredagen på länge som jag faktiskt bara ska vara hemma och mysa med ma famille. Hoppas vi ska käka något gott, är grymt hungrig! Sen ska jag nog kolla på någon mysig film eller så.

myskläder på :)





Pusshej ♥

fashion

Modevisningen var grymt kul! Fick gå i allt ifrån mysigt lurviga kängor från Ecco och stövletter med 10 cm klack. Kul :)  Också fick vi ett presentkort på skoaffärn och 20% på alla andra affärer som deltog i visningen! Så imorgon ska jag nog svena igenom byn på en liten shoppingtur.. hehe.

En annan kul grej som jag fick reda på idag! Sista helgen i oktober åker jag och mamma till Stockholm för att hälsa på Erika och Björn lite, och på måndag den 1 november ska jag plåtas på Mika's modellagentur! :D Superspännande!

Imorgon taggar vi matteprov, jag är körd om ni undrar. Känns så himla tryggt...

Wish me luck!
Pussgodnatt :)



ibland är livet bara för bra

Bokrecensionen är klar och skolkatalogen har anlänt!

HALLELUJAH :D


and today was a day just like any other

Hej kompisar! Idag har varit en bra dag, faktiskt. Lite stressigt hit å dit, men det är sånt man får stå ut med. Känns iallfall som att jag har någorlunda koll på läget nu. Imorgon blir  det körigt, innebandy träning till kl 5 och sen någon gång så blir det ju modevisning som jag ska vara med på också, måste kolla upp det där, hehe.. Ikväll ska jag göra samma sak som jag gör ungefär varje kväll (haha); Sticka, plugga & kolla på tvserier. Har oftast inte ork eller lust för något annat när jag kommer hem ifrån skolan. Plus att jag har ganska mycket plugg nu, matte, kemi, franska och svenska. Så det gäller att ligga i! Högsta prio är det just nu på matten, prov på fredag och jag kan inte ett skvatt känns det som. Det måste vi göra något åt!

Lite random bilder bara.








nostalgi-tripp

Just nu tittar jag på inget mindre än; KIM POSSIBLE!! Hon var typ min största idol när jag vad i 9-10 års åldern. Jag avgudade henne och missade aldrig ett avsnitt. Och nu sitter jag här och blir alldeles nostalgisk ♥


céline dion

Nu ska jag öva franska påriktigt, vad passar då bättre än lite fin musik på fraaanska?

(Lite prat i början, men det gör inget.)


french hot dog

Jag har upptäckt att jag kan skriva såhära paint-style på msn på den här datorn!!
Jag och Julia passa då på att öva våra franska kunskaper.

Bara så ni vet så betyder "frayer" typ "fiskar som parar sej".
Fint Julia.



Ohja.. blanda stora och små bokstäver är grejen.

muntert

jag orkar inte packa idrottsväskan
jag orkar inte ta fram kläder tills imorgon
jag orkar inte duscha
jag orkar inte plugga franska
jag orkar inte sticka

jag vill bara dra täcket över huvudet och sova.
Imorgon får jag barnbidrag iallfall, en liten ljusglimt i min annars så gråa vardag. Tror faktiskt jag ska köpa en tubhalsduk på linnéas redan imorgon.. vill verkligen ha en! Men sen blir det inte många mer utgifter den här månaden tror jag.

Jag säger som min morfar:
"Det är inte de stora inkomsterna man blir rik på, utan de små utgifterna"

Den livsfilosofin kommer jag dock dumpa så fort jag blir miljonär.

Sitter i skolan nu fast jag har sovmorgon,...

Sitter i skolan nu fast jag har sovmorgon, det suger skapligt hårt. Trött som ett as är jag också, den här dagen kommer bli grymt seg.. Lid med mig.


natti

Fattar inte att jag ska ha så såvårt att komma i säng i ordentlig tid.. jag är nog ett hopplöst fall! Träningen ikväll gick iallfall mycket bra, fast jag har fruktansvärd träningsvärk redan nu, lite från igår också dock. Också har jag ont i min fot igen, tror jag har fått en inflamation i min vänterfot.. attans! Ont gör det. Men det går över så småning om. Annars är jag sjukt depp för jag fick riva upp hela min nya stickning som jag började på idag, DET tog på min energi kan jag tala om, och mitt humör blev riktigt botten pga det -.- haha.

Imorgon är det tisdag, riktigt dryg dag + att jag får vänta på bussen überlänge. So I'm pretty sure it's gonna suck.

Godnatt älsklingar ♥

Who I've been hates who I am.

true story.


måndag



Tjoo! Idag har varit en bra dag, även fast jag fick alldeles för lite sömn inatt, ett under. Måndagarna är väldigt lämpliga, Svenska (då har vi tjejer i 9A2 tjejgrupp), slöjd, SO och sen är dagen slut. Underbart! Idag började vi dagen med att få rusa ut ifrån skolan för att någon idot tyckte det var roligt att sätta igång brandlarmet. Jag undrar just hur roligt dom skulle tycka det var ifall vi bara röck ifrån dom 5000 spänn.. Anyway, pga det där så hann jag och Julia inte med att ha klassråd så imorgon får vi sitta på elevrådet som två nollor.. KUL.

Ikväll är det fotbollsträning, jag är grymt otaggad pga det tråkiga vädret.. meen man får bita ihop. När jag kommer hem ska jag iallfall ta en varm dusch, äta och sen gotta mej framför How I Met Your Mother samt få lite plugg och lite stickning gjort. Toppenbra!

matchbox twenty - push

She said I don't know if I've ever been good enough.
I'm a little bit rusty, and I think my head is caving in,
And I don't know if I've ever been really loved,
By a hand that's touched me,
And I feel like something's gonna give,
And I'm a little bit angry


lovelovelove

Sitter och gör en ny spotifylista. Där hamnar musik som ligger mej otroligt varmt om hjärtat.

Here it is, check it out.  --> ♥ guldkorn
Inte klar dock.


onödigt skit

Jag är äckligt hungrig! Får jag inte mat snart så kommer jag dö, det är jag helt säker på. Bara så att ni vet liksom. Förövrigt så har jag varit jätteduktig, jag är snaaaart klar med min bokrecension och innan det så har jag hunnit städa, träna och bara fixa en massa smågrejer, kuung. Inte ofta jag är så effektiv ska ni veta. Nu sitter jag iaf här igen och väntar på mat och tittar på how i met your mother. Ångest inför skolan imorgon har jag också.. bläää.

söndag

Tjo! Söndag idag, hate it. Imorgon kör vi igång med ännu en stressig vecka i skolan..

Men nu ska jag ändå försöka göra det bästa av den här söndagen, så jag ska snart sno om till träningskläder. Ska ta mej ut på en springtur tänkte jag faktiskt också ska jag köra lite styrketräning, gött. Sen så ska jag bara ta det chill och kanske göra en chokladansiktsmask! :D Låter förvånansvärt bra för att vara en söndag om ni frågar mej.

Puss på er ♥  


what's the point

Jag ligger här i sängen och tittar på one tree hill och försöker hitta meningen med livet ungefär, och det tänker jag fortsätta med ett bra tag till.


I rymden finns inga känslor

Bion var kung, en riktigt speciell film men jag älskade den! Och Bill Skarsgård är ju bara för söt. Innan bion så var först jag, Matilda och Pelle på pizzeria bandy och åt mat och skrattade som aldrig förr tror jag! Att man kan ha så roligt.. haha. Sen gick jag och Pelle ner på ön och tittade på 1½ bandymatch, sen var vi tvungen att gå för mina fingrar började bli blåa :)

Resten av helgen ska jag göra ingenting alls! Har varit skitstressad den här veckan och det sätter sina spår, har en fet vagel i ena ögat för jag har sovit så dåligt. Min hy är sämst också! Blir alltid så när jag är stressad.. och det står väl inte på förns jag åker på en förkylning nu när jag höll på att frysa till döds på bandyn plus att Robin och hans flickvän Elin har gått här hemma med halsont osv. Så den här helgen planerar jag att sova och bara ta hand om mej själv! Det behövs verkligen nu.

Vi kan nog konstatera att jag är allt annat än stress-tålig.

Btw! Nästa vecka är det modevisning i smyrnakyrkan med kläder och skor å grejs ifrån centrumhuset, jag ska gå för Skoaffärn. Kom och kika vetja! (:


Nu blir det bio med pelle och matilda! Kun...

Nu blir det bio med pelle och matilda! Kung :)


drunknar i läxor och prov

Börjar få ordning på mitt humör nu tror jag, har inte fått tillbaka pengarna dock. Men jag ska minsann ge halebop en riktigt fight, mej snor man inte pengar av, det ska dom ha klart för sej. Har ju varit i en liten tvist med deras kära kundtjänst förut.. hehe. Så detta känns oroväckande bekant på något vis.

Dagen har iallfall gått bra trots att jag försov mej och åt jättedålig frukost. I skolan så fortsätter dom att bryta ner mej med läxor och svåra prov. Men då är ju allt i sin ordning, right? Det känns som att det är huur mycket som helst just nu, och jag har inte ordning på nånting. Vet vilka läxor vi har och när dom ska in osv osv. Jag hatar när det är så! Jag mår som bäst när jag har riktigt stenkoll på allt sådant.

Hade innebandy träning inför skol DM ikväll också, gick väl ganska bra. Men läskigt att spela innebandy med killar säger jag bara! Man blir skottskadad, dom är som djur.

Nu ska jag fixa bildläxan! Pusshej ♥

varför?

Åh vad less jag är, det är inte min kväll ikväll. Och till råga på allt så blev det fel när jag skulle ladda mobilen med pengar, så pengarna har dragits ifrån kontot men finns inte på mobilen. Så nu måste jag fippla och ha mej och maila en massa med halebopskundtjänst. APA! Jag vill bara sätta mej ner och gråta i ren förtvivlan. Men det ska jag inte göra.

Säger som Fergie ja', big girls don't cry.
Ehehe.

tinie tempah



Robin tipsade nyss om den här, asbra. Tung bas (y)
Den här låten kom ut 27/9-10, så den är skapligt fräsh.

Nu har ni något bra att lyssna på medans jag går ut på en läskig kvällspromenad med vovvarna!
Ha't gött.

frrryser

Japp, det är just vad jag gör. Det är extremt kallt både ute och inne! Hemskt. Dagen har vart grymt långtråkig, enda ljuspunkten var när en grymt snygg polis höll föredrag om massa skit på skolan :D

Min kväll kommer se ut såhär:
• Äta
• Klä på mej alla kläder jag har
• Gå ut med hundarna
• Titta på How I Met Your Mother och sticka!


such a badass

Jag lyssnar på NOFX och stickar. Härlig kombination, right? :D




kate voegele

You are my Manhattan from the sky
You look so neat and tidy when I'm way up high,
But I know your streets are lined with a fine mess inside
And I wanna come down and walk around your mind.


to hell with good intentions.

Hade jag kunnat skriva djupa texter utan att känna mej som en tönt så hade jag gjort det nu. Hade jag kunnat sätta ord på mina känslor så hade jag gjort det nu.
Bara så ni vet.



Mclusky - to hell with good intentions
50% bäst, 50% sämst, I just love it.


10-10-10

Tjoo! Hur mår ni idag? Jag mår gött, har nyss storstädat i rummet, skönt. Också har jag fått en hel del plugg gjort. Fast har hur mycket som helst kvar ändå känns det som, trögt. Imorgon är det skola, känns lite ostabilt med tanke på att vi har hur mycket som helst nästa vecka, prov, läxor och massa annat joll. Får panik, vet inte hur jag ska hinna med allt och framförallt hur jag ska KOMMA IHÅG allt :s

Nu ska jag börja med min bokrecension, wish me luck.
Huj så länge ♥

bandy

Ikväll köttar vi bandy, fett bra!






don't be fancy, just get dancey. Why so serious?



"So raise your glass if you are wrong, in all the right ways
All my underdogs, we will never be never be anything but loud"




kvällen

Kvällen har spenderats med bästa Matilda och Linnéa här hemma i knöa! Vi har vart ute och träffat fölk och förfrysit, sen gick vi in och tryckte i oss massa onyttigheter och tittade på en knepig film, flickan från ovan. Filmen var ingen höjdare, men det var kvällen! Så tack för det babes :) ♥

Imorgon ska vi ut på mera stolligheter skulle jag väl tro! Låter bra i mina öron det.
Helg känns grymt gött och nästa vecka kommer bli action ;) bring it, yao.

PUSS ♥

trouble

Känner att denna gamla goding passar in idag, hah.
P!nk – Trouble - klicka för att lyssna på spotify.



Mitt liv, mina regler.
Det går mej på nerverna när folk (läs: vuxna) ska leka duktig och viktig och lägga näsan i blöt.
Jag må vara ung, men jag är inte dum. We're just havin' fun, I can handle it.


födelsedagar

Stooooort grattis till både min älskade mamma och min kära kusin Britta! Båda två fyller år idag och Britta slår på stort och har namnsdag också, hehe. Men grattis och massa kärlek till er ♥




onsdag

Jag har haft lite smådamp såhär på kvällskvisten. Blogg.se har varit helt åt skogen och allt annat som möjligtvis kunde gå fel, gick givetvis fel. Men nu är jag på lite humör efter ett avsnitt one tree hill! Btw, är det bara jag som oftast sympatiserar med killarna? Jag tycker att tjejerna alltid är sånna bitchar, dom blir sura för ingenting och stackars pöjkarna får lida fast dom knappt vet vad dom gjort. Plus att killarna är så så fiina, kaan ju va lite därför också.

Dagen har väl vart bra iallfall! Fick sluta tidigare så jag tänkte åka med kvart i 2 bussen, men då hörde Linnéa av sej och ville hitta på något, så det fick bli så istället! Trevligt som alltid :)


bonne nuit (eller nåt liknande, jag kanske bara hittade på nu)




Godkväll kompisar. Nu har jag plockat fram kläder till morgondagen och borstat tänder och joxat, allt är fix färdigt. Nu blir det as usual lite How I Met Your Mother innan jag ska sova. How I Met Your Mother är min absoluta favoritserie just nu! Det och One Tree Hill, det är grejor det.

Adjöken ♥

nu kan det få bli vinter

Rå hit med snö och kyla bara, nu är jag berädd! Haha. Köpte en ny vinterjacka idag nämligen, är väldigt nöjd. Efter praon så åkte jag och mamma till Bollnäs och då hittade jag den, som sänd från ovan. Köpte även en födelsedagspresten till min älskade mamma, hon fyller på torsdag :)







Från Intersport, 1200:-

skona mej (ha-ha)

Gick riktigt bra på skoaffärn idag, min handledare är supertrevlig. Dock känner jag mej lite bortkommen bland alla skokartonger med olika pris och storlekar meen det går an ändå tycker jag.

Ska snart dra iväg på träning nu. Vi som inte har någon annan sport vinterhalvåret har möjlighet att fortsätta träna, superbra ju! Tror vi ska träna med grabbarna ikväll. Spännande! ;)

hörs då huuj.


okej... det var inte riktigt godnatt än.

Jag och Adina roar oss på kvällskvisten, vi knåpar ihop 3 varsina outfits som vi skulle vilja ha =D
Det här är mina:





fika

Jag och Britta har haft en trevlig kväll, vi ba fika sönder. Sen tittade vi på ett program om Sveriges fetaste man, och efter det så frågade Britta mej om vi inte skulle fika lite till, och det tackade jag ju självklart inte nej till.

Imorgon börjar min praktikvecka på skoaffärn, lite spänd är jag allt. Dock hördes det som att man inte får göra speciellt mycket där.. Menmen! lite kul att somna på något annat ställe än i skolan, ombyte förnöjer liksom. Nä, jag ba skojar sönder. Jag ska slita.

Nu blir det några avsnitt One Tree Hill och How I Met Your Mother innan jag somnar.
Godnatt ♥

söndag

Hej kompisar. Ikväll ska vi (med "vi" menar jag mamma, pappa och jag) hem till Unossons och stoppa i oss gött fika och fira Britta som fyller 17 bast nästa vecka! Så jag har gjort mej iordning lite smått nu och ska gå ner och laga lite mat till the family, så underbar är jag idag.


minimorötter



Sitter och äter minimorötter och dricker fanta, nu blir det how i met your mother maraton tills jag slocknar!
Godnatt ♥

pure awesomeness



Denna facebook grupp gjorde just min dag/kväll.
"tystnaden som uppstår när någon inte vet vem Barney Stinson är." 

LEGEN - WAIT FOR IT - DARY

i had the time of my life

Hej på er! Idag har varit en riktig chill dag, skönt. Kvällen igår var iallfall superkul, vi spelade in en film till vårat projektarbete till musiken. Gud så roligt vi hade! Och reslutatet blev.. smashing ;) Sen kollade vi på en riktigt knepig och äcklig skräckfilm.

Just nu sitter jag och tittar ut på det tråkiga höstvädret utanför fönstret och drömmer mej tillbaka till sommarlovet som var.. då var det sommar, sol och fest! Bästa sommaren, take me back.



Jag och matilda tar iallafall priset för a...

Jag och matilda tar iallafall priset för att ha köpt nyttigaste fredagsmys-snacks! Bonaqua, minimorötter, dipp, gurka, ananas och vindruvor :d HEJA!!


lite soft sådär



Såhär är jag klädd för kvällen, bekvämt! Har nyss vart ute och gått en promenad med vovvarna och nu ska jag snart få lite tacos i magen, gottgott! Sen kommer Matilda förbi och plockar upp mej sen så blir det tjejkväll för hela slanten, vi ska kika på "a walk to remember" och sen ska vi nog även bränna av en skräckis, passar mej perfekt.

Hujs ♥

vackert




Så var den här temaveckan klar! Har varit en hyfsat rolig vecka vi har bl.a fått se en kondom växa upp ur en blomkruka också har vi fått tillverka könsorgan i lera. Våra lärare har liksom fattat det där med bra undervisning.. heh.

Efter skolan idag så hämtade mamma upp mej också åkte vi iväg till lindbergs eftersom dom har utförsäljning där just nu, hittade dock inte en pinal. Lite halvtråkigt, jag som ville ha en ny vinterjacka och en mysig tubhalsduk! Men det får bli en annan gång.

Ikväll är det fredagsmys på högnivå, blir filmmys hemma hos Elin med henne, Matilda och Linnéa, kommer bli kanoners!


RSS 2.0